Zorluoğlu'na 24 Saat Yetmiyor 

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu seçim çalışmalarına yoğun mesaiyle devam ederken son olarak Vakfıkebir ve Ortahisar'da çeşitli temaslarda bulundu.

Vakfıkebir ilçesinde AK Parti İlçe Belediye Başkan adayı Muhammet Balta'nın proje tanıtım toplantısına katılan Zorluoğlu, Vakfıkebir'de de yoğun ilgiyle karşılandı.

Zorluoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Avukat Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu ile AK Parti İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'ın da katıldığı toplantıda salonu dolduran Cumhur İttifakı mensuplarına hitap ederek, büyükşehir belediyesi olarak Vakfıkebir'de hayata geçirilecek tüm projelere destek olacaklarını dile getirdi.  


Proje tanıtım toplantısının ardından Ortahisar'a dönen Zorluoğlu, TMMBO Trabzon Makine Mühendisleri Odası'nda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılarak, Trabzon'daki meslek odası temsilcileriyle istişarelerde bulundu.

Daha sonra eşi Sevcan Zorluoğlu ve partililerle birlikte Köşk Huzurevi'ni ziyaret eden Zorluoğlu, burada barınan yaşlılarla hasbihal ederek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt'tan huzurevi sakinlerinin durumları hakkında bilgi aldı. 

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, günün sonunda Trabzon İmam Hatipliler Derneğine de bir ziyaret gerçekleştirerek kendisi gibi imam hatip mezunu olan dernek üyeleriyle hasbihal etti.