TRABZON'DA İLK ; BAŞKAN ÜSTÜN'DEN SÜRMENE'YE 10 MİLYONLUK BETONLAMA YATIRIMI
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Tarihinde bir ilk Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Betonsuz yol Kalmayacak Vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık nasıl söz vermişsek öyle olacak dedi 10 Milyon Liralık Betonlama Yatırımı kararı Meclisten aldı.  Aylardır Vatandaşların İhtiyaçlarını bir süzgeçten geçiren Sürmene Belediye Başkanı Üstün Sürmene Belediyesine Bağlı olan 37 Mahallenin en acil ihtiyacının Yol olduğunun kanısına vardı . Üstün Sürmene Belediye Meclisinden Çıkartmış olduğu kararla İller Bankasından 1 Yıl Ödemesiz 10 Yılda geri Ödemeli 10 Milyon Lira yani eski ara ile 10 Trilyon Lira alıp Mahalle Yollarında acil olan kısımları sırası ile Betonlayıp Vatandaşların ayağını çamurdan, Topraktan kesmek için ilk iki Raundu geçti bile .

SÜLEYMAN SOYLU'NUN DİREKTİFİ İLE 10 MİLYON LİRA BİR GÜNDE İMZADAN GEÇTİ

Başkan Rahmi Üstün Konuyu Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu'ya iletti Mahalle Yollarının Betonlanacak olması Süleyman Soylu'yu da heyecanlandırdı Millet Vekili  Soylu Konuya vakıf olmasından sonra İller Bankası Genel Müdürüne verdiği direktifler doğrultusunda 10 Milyon Lira Aynı Gün İller Bankası Genel Kurulunda oylanarak onaylandı şimdi ikinci aşama İçişleri Bakanlığınında onaylamasından sonra Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Halkına vermiş olduğu ancak yıllar boyu sürecek olan kısım kısım yılda 50 metre 70 metre betonlama tarihe karışacak sorunlara kesin neşteri vurup Betonsuz Yol Kalmayacak sözünü yerine getirmiş olacak . 

Şayet Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün 10 MiyonliralıkLik Ödeneği İçişleri Bakanlığınında onaylaması ile hemen Beton İhalesine çıkarak Sürmene Mahalle Yollarını Cennete çevirmiş olacak . Bu betonlama ise Karadeniz Bölgesinde var olan İlçe Belediyelerinin Yapmış olduğu mali değerde en büyük ölçekli betonlama olarak Tarihe geçmiş olacak ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ise halkına vermiş olduğu sözü kısa sürede yerine getirmenin mutluluğunu duymuş olacak .