Trabzon'u MHP belediyeciliğiyle tanıştıracağız

MHP Trabzon İl Başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde yapılan görev dağılımının ardından kahvaltı düzenlendi. Yeni yönetimi bir araya getiren İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “Trabzon'umuzun büyükşehir ve ilçelerini MHP belediyeciliği hizmetleriyle tanıştıracağız.” dedi. Park Restoranda düzenlenen toplantıya MHP MYK Üyesi Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, Eski Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Tarım, Şalpazarı’nda MHP belediyeciliğinin yakaladığı başarıyı Trabzon geneline taşımak istediklerini söyledi. Tarım, “Bu minvalde bizler en iyi adaylarla yola çıkmak adına, hiçbir kişi, kuruluş, zümre ya da herhangi bir güçten etkilenmeyecek, en iyi hizmetleri yapacağından emin olduğumuz adaylarla ve ekiplerle yol alacağız.” diye konuştu.
EN İYİ OLACAĞIZ, ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ


Tek amaçlarının en iyi olmak, en güzel hizmeti yapabilmek olduğunu söyleyen Tarım, şöyle devam etti: “Artık Trabzon ve ilçelerinde taşlar yerine oturmak zorundadır. Bizler hep olduğumuz gibi seçim çalışmalarımızda yapıcı ve kucaklayıcı olmayı, projelerle kendimizi anlatmayı, Kaf Dağı’ndan kar indirmek yerine kapımızın önünde akan suyu değerlendirmeyi, olmayacağı vadetmek yerine olabileceği en iyi yapma adına yola çıkıyoruz. Bizim derdimiz sadece Trabzon değil, bizim derdimiz Of’taki çay üreticisi, Araklı ve Vakfıkebir'deki fındık üreticisi, Maçka'daki esnaf, Beşikdüzü'ndeki balıkçı, Sürmene'deki yaylacı, Zigana ve Çaykara'daki turizmci velhasıl bizim derdimiz Trabzon'un bütün ilçeleri ve en uzak köyündeki en uzak yol gitmemiş evindeki vatandaşın derdiyle dertlenmek, bunlara çözüm üretmektir.”
YENİ YÖNETİMDEKİ GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE: 


Başkan Vekili: Osman Memiş, İl Sekreteri: Yusuf Çakmak, İl Sekreter Yardımcısı: Hasan Memiş, İl Muhasibi: Nuran Öksüz. Başkan Yardımcıları: Atilla Başaran, Sabri Dikici, Ali Rıza Kar, Ahmet Bozoglu, Erdinç Uzun, Murat Akbayrak, Abdulkerim Eroglu, Fatih Tutuncu, Hüseyin Imamoglu, Mihrap Altınışık. Komisyon Başkanlıkları: Alper Uzuner, Alper Hacısalihoğlu, Rafet Kazaz, Muhammet Yılmaz, Osman Keskinoğlu, Temel Gülhan, Salih Akkoç, Mustafa Pehlivan, Gündoğdu Ars, Ömer Ayar, Sultan Süha Tellioğlu, Temel Kaya, Sebahattin Kar, Mustafa Dündar, Cumhur Aras, Emine Emirzeoğlu, Nihat Bekâr, Bahattin Yılmaz.