Süleyman Aydoğdu'dan Trabzon Halkını Yeni Partiye Davet 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com   Geçmişte Siyasete demokrat Parti ve Ak Parti'de devam ederken İstifa eden İşadamı Süleyman Aydoğdu Sosyal Hesabından yayınladığı bir yazı ile Trabzon Halkını Yeni Parti'ye davet etti. 

SÜLEYMAN AYDOĞDU 
Değerli sayfa dostlarım Zaman olarak biraz daha sonra yapmayı düşündüğüm kampanya ve çağrıyı bana gelmeye başlayan istifa mektupları nedeni ile biraz öne çekmeye karar verdim. Değerli arkadaşlar ben beş yıl önce o zamanlar can yoldaşım, kardeşim dediğim bir kişinin ısrarları ve telkinleri ile AKP'ye üye oldum. Oradaki bir buçuk yılım sade kayıtlı parti üyeliği diğer yarısıda Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı olarak geçti. AKP, 1 Kasım 2015 de tekrar tek başına iktidar oldu, bende bir gün sonra yani 2 kasım 2015 de belediye meclis ve parti üyeliğimden istifa ettim. O günlerde hayatımın en doğru kararını aldığımı düşünüyordum, şu an ise düşüncemi daha fazlasıyla taşıyorum ve yaşıyorum. Bunların sebeblerini saymaya kalksam sayfam yetmez. Bana göre artık gereğide yok. Zira Trabzon'un ve Türkiye'nin durumu hepiniz için malumun ilamıdır. 
AKP içerisinde çok değerli kişilerin varlığına şahit oldum. Çok kişilerin benim gibi düşündüğünü ve fazlasıyla var olduklarınıda biliyorum. Çağrımda tam onlar içindir. Çok kısa zaman sonra kurulacak benimde katılacağım Milletin Partisi'nde sizlerle yeniden birlikte olmayı arzu ediyorum. Gelin Trabzon'u birlikte ve ortak akılla yönetelim böylece şehirimiz ve ülkemiz için hayırlı ve kalıcı yatırımları hep birlikte yapalım. En geç bir ay içinde bu ilk kampanyanın birinci ayağını Türkiye'de ilk kez Trabzon olarak biz gerçekleştirelim. Sizlere ve kamaoyuna saygılarımla duyururken Cenab'ı Allah bizleri mahcup etmemesi niyazı ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisiyle tekrar kalın sağlıcakla ...