MHP OF'TA TEK VUCÜT OLDU 

MHP Bugün Of ve Dernekpazarı İlçe Kongrelerini yaptı. MHP Of'ta Mevcut Başkan Hüseyin Ayaz,Dernekpazarı'nda ise Hikmet Atamer ile yola devam etti .Of MHP Teşkilatı tek liste olarak girdiği kongrede Hüseyin Ayaz ve yönetim kuruluna vize verdi. Of'taki kongreye MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,Önceki dönem MHP İl Başkanı Muammer Demeli,Teşkilat Başkanı Oktay Kaplan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Of Belediye Meclis Üyeleri,MHP İl İlçe yönetim kurulu üyeleri ,Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Altan Şahin,Of Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Devran Çakıroğlu ,STK Temsilcileri ile MHP'liler katıldı. 
Divan Başkanlığını MHP Eski İl Başkanı Muammer Demeli,Üyeliğine Gündoğdu Ars ve Kerim Eroğlu'nun getirildiği kongrede Hüseyin Ayaz tek liste olarak tekrar vize aldı. 

OF BELEDİYE BAŞKANI ''CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR ETTİ''

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ;Bugün, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Cumhur İttifakı Ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresine katılım sağladık. Yeni dönemde tekrar göreve gelen İlçe Başkanımız Hüseyin Ayaz'ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

MHP HÜSEYİN AYAZ İLE DEVAM 

Kongrede yeniden vize alan Of MHP İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ;MHP Of İlçe kongremizi hayırlısıyla gerçekleştirdik . Kongremize katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum . Şahsımı bu göreve tekrar layık gören tüm delegelere şükranlarımı sunarım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun . Saygılarımla

OF MHP KONGRESİNDE SEÇİLEN LİSTE