MHP Of İlçe Başkan Adayı Akyıldız ;'' Vatansız Namus Olmaz ''
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com   

Of Eski ülkü ocakları başkanı Milliyetçi hareket partisi of ilçe başkan adayı Yıldırım Akyıldız Vatansız Namus Olmaz Dedi  .Akyıldız Vatan, doğup büyüdüğümüz; üzerinde yaşayıp barındığımız, gerektiğinde uğrunda canımızı vereceğimi ztoprak parçasıdır. Vatanın geniş manada tarifi ise ülkedir, memlekettir.

Devlet ise, belli bir vatan da yaşayan insanların, egemenlik ve bağımsızlık temelinde meydana getirdikleri siyasi teşkilatlanmadır.

Bir milletin var olabilmesi, devletin varlığına; devlet de vatanın varlığına bağlıdır. Vatan olmazsa millet de, devlet de olmaz. İnsanlık şeref ve haysiyeti hiç kalmaz. Bunların muhafazası ise vatanı sevmek, savunmak ve korumakla mümkündür.

Vatanını seven insanların vatana bağlılıkları sebebiyle uğrunda her şeylerini seve seve feda edebilecekleri bazı kutsal değerleri vardır: Din, dil, şeref, namus, ırz gibi değerler bunların başında gelir. Vatanı korumak; dini, imanı, namusu korumaktır. Gerektiğinde bu uğurda canlar feda edilir. Vatanı sevmek kadar korumak da önemlidir. 

Üzerinde yaşayacağı vatanı olmayanın evi, barkı ve mülkü olmaz, namusu tarumar olur. Millet ile vatan, ruh ve ceset gibidir. Devletsiz, vatansız bir millet yetim; milletsiz vatan da harabe bir ev gibidir. İnsanın en esaslı görevlerinden birisi de vatanını sevip sevdirmesi ve ona gereken hizmeti yapmasıdır. 

Vatan bizim anamız, bizler ise onun kıymetini bilen ve ona can feda eden evlatlarıyız. Din, can, mal, namus ve evlat vatan ile muhafaza olunur. Kendi menfaatlerini vatanın ve milletin menfaatine tercih eden bir kimse vatan ve milletine ihanet etmiş olur. Akyıldız kongre çalışmalarıyla ilgili sorularımıza birlik adına yola çıktığını  çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini söyledi olumlu görüşlerle destek aldığını belirten Akyıldız biz ayrıştıran değil birleştiren olcağız dedi çalışma arkadaşlarını belirlemeye başladığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Of ilçe Başkan Adayı Yıldırım Akyıldız yaşamımın 35 yılını bu harekette gerçirmiş biri olarak söylüyorum ofta  ülkücü hareket adına çok güzel şeyler olacak bu harekete gönül vermiş oy vermiş insanları isim isim tanıyorum herkesin gönlünü almak için yola çıktım bizi biz anlarız birbirini kırmadan üzmeden bu işin üstesinden geliriz Allahın izniyle dedi