BAHÇELİ ARTIK DEĞİŞMELİ !

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP Trabzon Millet Vekili Adayı Tarihçi Hasan Suiçmez Anlatıyor ;

Parkta oturuyoruz, yan masada hararetli bir tartışma;
Değişmeli kardeşim, yeter yahu, bununla gitmez, işi bilmiyor, çakıldı kaldı;
Kulak misafiri olduğumuz için soruyoruz; Afedersiniz ama kardeşim bir şey sorabilir miyim? Ne demek hemşerim buyur: Siz MHP'ye oy verdiniz mi? Şey vermedim ama!
Belediye otobüsündeyiz, ayakta yolculuk yapıyoruz, araç tıklım tıklım. Hemen yanımızdaki ikili koltukta oturan biri sakallı iki kişi hararetle konuşuyor: olmaz kardeşim, yeter yahu, bu ne biçim insan, millet ne diyor, bu ne diyor, kesin bir dahaki seçimde baraj altında kalacak, bak görürsün! Yanındaki de başını sallayarak onu tasdik ediyor, doğru ,doğru diyerek! Sabredemeyip soruyorum, bey amca bir şey sorabilir miyim? Buyurun; efendim siz bu seçimde MHP'ye oy verdiniz mi? Vermedim ama!
Çay bahçesinde oturuyoruz, yorgunluk çaylarımızı yudumlarken yan masada hararetli bir tartışma: Olmaz kardeşim, yazıktır ya, bu parti ne hale geldi, Bahçelinin kesin gitmesi gerekli, yoksa ilk seçimde boyunun ölçüsünü alacak, bak göreceksin partisi-martisi kalmayacak! Merak bu ya soruyoruz; beyefendi siz bu seçimlerde MHP'ye oy verdiniz mi? Vermedim ama ben eskiden bu partiye oy veriyordum!
Lokantadayız, yan masada neşeli bir sohbet, lokantanın sakin bir köşesi, kulak kabartıyoruz: Söylenenler aynen şöyle: Adam kalkmış bu gün cumhurbaşkanını eleştiriyor, kardeşim sen bir defa sen Abdullah Öcalan'ı niye asmadığının cevabını ver, ver de ondan sonra dünya liderini eleştir, sen kimsin, ve sen aslında değişmelisin, çünkü seni kimse istemiyor! şaşırıyorum ve soruyorum; kardeşim kusura bakmayın kulak misafiri oldum, merak ettiğim için soruyorum: Abdullah Öcalan katili yakalanıp 15 Şubat 1999 tarihinde Türkiye ye teslim edildiği zaman kimin hükümeti vardı? Kimin olacak kardeşim üçlü koalisyon vardı ve Bahçeli Öcalan'ı asmadı, şimdi de konuşuyor! İnanılmaz olaylar bunlar. Bak kardeşim Öcalan asılmamak üzere Türkiye ye teslim edildiği zaman Ecevit azınlık hükümeti görevdeydi. 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan seçimlerden sonra 3'lü koalisyon kuruldu. Öcalan katili üçlü koalisyon hükümeti zamanında yargılandı, idama mahkum edildi. Dosya infaz için başbakanlığa geldi. Uluslararası anlaşmalar gereği Öcalan'ın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvurusunun neticesi beklendi. Avrupa insan hakları mahkemesi de yargılanmanın adil olduğuna karar verdi. Bunun üzerine başbakanlıkta bekletilen dosya gereği için T B M Meclisine sunuldu.
İşte sonuçlar dedim:
İdamın KALDIRILMASINA VE Abdullah Öcalan'ın İDAMDAN KURTARILMASINA EVET OYU VERENLER:
1.DSP 55 Milletvekili-Evet,
2.DYP 65 Milletvekili- Evet,
3.YTP 50 Milletvekili- Evet,
4.SP 22 Milletvekili-Evet,
5.AKP 53 Milletvekili-Evet,
6.ANAP 76 Milletvekili-Evet,
7.Bağımsız 11 Milletvekili-Evet,
toplam 332 Milletvekili idam kaldırılsın diye "Evet" oyu verdi.
İDAM KALDIRILMASIN, ABDULLAH ÖCALAN ASILSIN DİYE OY VERENLER:
1.MHP : 117 Milletvekili
Çoğunluk kaldırılsın, asılmasın dediği için Abdullah Öcalan ermeni uşağı idamdan kurtuldu, bunda MHP'nin suçu ne deyine; büyük bir pişkinlikle; MHP isteseydi onu astırırdı demez mi!
Bu milletin %16 sının oy verip, %84'ünün akıl vermeye çalıştığı MHP işte böyle haince, sinsice, MHP'li olmadığı halde öyleymiş gibi görülen etki ajanları tarafından milletimize kötü gösteriliyor, Genel Başkanımız ise MHP'li olmayanlar tarafından yerden yere vuruluyor!
Bu nankör yalancı ve iftiracıların dolduruşuna gelmeden, bu millete doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Bu akçalı ajanlar tabi ki "Bahçeli artık değişmeli" diyecekler! Çünkü bahçeli değişmezse onların talihi değişiyor!