KÖPRÜBAŞI BEŞKÖY FELAKETTEN DÖNDÜ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU VE KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI AHMET TEKKE OLAY YERİNDE 

Köprübaşı Beşköy'de 1999 Yılında meydana gelen selde 48 kişi hayatını kaybetmiş Hayatını kaybedenlerden geriye cesetleri dahi bulunamamıştı. korkulan olmadı Akşama Doğru Bastıran Sağanak ve Gök gürültülü sağanak yağış Köprübaşı Beşköy ve Köprübaşı Merkezde hayatı olumsuz etkiledi . Köprübaşı Merkezde Ahmet kurt Sele kapıldı kendi imkanları ile selden Kurtuldu daha sonra Önce Köprübaşı Devlet Hastanesine daha sonra Sürmene Devlet Hastanesine oradan da Trabzon Tıp Fakültesine kaldırılan yaralı Ahmet Kurt vücudunda Morluklar var .Köprübaşı'nda  meydana gelen sel ve heyelan sonrası Beşköy'e halen ulaşılamazken, telefon bağlantısıyla bilgi alınmaya devam ediliyor..Beşköy'de şu anda elektrik yok.Birkaç yerde toprak kayması söz konusu. Beşköy Mahallesinde ölü ya da yaralı yok .
Bu arada Köprübaşı' merkezde Jandarma karakolu ve MHP binasını tamamen su bastı.Köprübaşı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin arka kısmında heyelan gelmesi sonucu binalar hasar gördü..

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI OLAY YERİNDE
Yağmur durdu,Mahalle yollarının açılmasına çalışılıyor .Kulle mevkiinde birkaç yerde toprak kayması var durum normale dönüyor Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Köprübaşı Belediyesine bağlı iş makineleri olaya müdahale ediyorlar ,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke Olay yerinde Afeti yönetmeye devam ediyorlar.Köprübaşı ve Çevresinde yağan yağmurun durması ile Köprübaşı deresinde suyun debisi de düşmüş durumda korkulanın olmaması tüm çevre halkını sevindirdi. 

ÖNEMLİ UYARI YAĞIŞ SABAHA KARŞI VE YARINDA DEVAM EDEEK ....