İYİ Partili Davut Çakıroğlu ; CHP Oyunu Bozdu 

İYİ Parti Trabzon Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu ,CHP'den İYİ Partiye Transfer olan CHP'li Milletvekillerinden sonra Trabzon'da ilk açıklamayı yaptı. Çakıroğlu'nun yaptığı açıklama aynen şu şekilde. 

İYİ PARTİ ORTAHİSAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DAVUT ÇAKIROĞLU
Son günlerde partimiz üzerinde ciddi bir iktidar baskısı vardı.Bu baskıyı bizim sayemizde yangından mal kaçırırcasına gidilen erken seçimle de ortaya koydular..
Asıl korku IYİ PARTİ idi ve ortaklık bunun önünü kesmek için hamle yaptı.
Ne hikmetse baskın seçim kararı alındıktan bir saat sonra "herşekilde hazırız" diye açıklama yapan YSK, İYİ PARTİ ile ilgili kararını veremedi.
Aynı YSK'yı milyonlarca oyu saatler içinde sayıp meşruluk açıklaması yaparken de gördük.
Çok aşikardı ki baskın seçim kararını veren muktedirlerin YSK üzerinden de bir oyunu vardi ancak kurulan oyuna gelecek hamleyi hesaplayamadılar. 
Türk demokrasisinin en temel partisi olan CHP,iktidar ve ortağının demokrasiye saplamak istedikleri ok'u kendilerine iade etmiştir..
Hiçbirsekilde IYI PARTİ'yi seçime sokmamaya güçleri yetmeyecekti ancak olabildikce sureyi uzatacaktılar ki CHP ve İYİ PARTİ'nin birlikte attıkla dev adımdan birkaç saat sonra da yağız hırsız ev sahibini basar misali YSK açıklama yaptı..Çok belirgin bir şekilde oyun bozulmuştu ve YSK itibar onarımına gitti..
Bu haliyle YSK bu ülkede meşrutiyet makamı olmaya devam edecek..malesef..
Bir OHAL KHK'sı ile seçimi kazandık demekten başka çaresi kalmayanlar çözümü olmayanlar hertürlü karapropaganda ile saldiracak olsalardır.
Oyun bozuldu.
Bundan sonra ülke için en azından düne göre daha umutluyuz.
Herşey İYİ olacak ve bu güzel katılım, dev adım, demokrasi zaferi için gem IYİ PARTİ'ye hem CHP"ye hem de katılım sağlayan 15 vekilimize saygılar sunuyoruz.. Demokrasi'ye hoşgeldiniz diyoruz..