MHP' YE BİR OY DAHA KAZANDIRMA ZAMANI !

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

MHP Trabzon 15 Dönem Millet Vekili Adayı 26. Dönem Millet Vekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Hasan Suiçmez Gün birlik beraberleik günüdür dedi ve ekledi. 

Büyük davalar da,büyük milletler gibidir, güve içten girerse büyüklüğü onun yıkılıp gitmesini engelleyemez. Tıpkı Büyük Selçuklu İmparatorluğu
tıpkı Osmanlı İmparatorluğu gibi. 1978 yılında 500 bin genç Ankara mitingine katıldık. Zamanın içişleri bakanı Hasan Fehmi Güneş merakından! sabah 8'den akşam 19'a kadar helikopter ile üstümüzde uçtu. O zamana kadar yapılmış dünyanın en büyük yürüyüşü ve mitingiydi bu. TÜRKİYE GENELİNDE; 1000 tane şubesi ve 1.200 bin genç üyesi ile Ülkü Ocaklarının yiğit gençleri "Zam, zulüm, işkence, İşte CHP" diyerek o günün şartlarında yeri göğü inletmişlerdi! Görülmemiş bir olaydı bu." Önde yalın kılıç Türkmen Başbuğu, ardında Oğuzun 500 bin tuğu" ideallerimize yürüdük o gün. Peki soralım şimdi; nerde bu ruh, nerede o yiğitler, nerede teşkilatlarımız!
Ülkü Ocaklarında başkanlık yapma şerefini temsil eden bir Ülkücü olarak o ruhu geri çağırıyorum! Davamıza bu gün hizmet etmeyen ya da eksik yapan ya da koşuşturmayan hiç bir kurum, kuruluş ve mensubumuz 1980 önceki şehitlerimize bunun hesabını veremez!
7 Haziran seçimlerinde MHP'ye oy veren herkes bu seçimde MHP'ye sadece bir oy daha kazandırırsa hedefimize çok yaklaşacağız, bunu unutmayalım! Gösterişli mitinglere, pankartlara, afişlere gerek yok! Şu ya da bu sebeple MHP'li ve Ülkücü olduğu halde oy vermeyen arkadaşlarımız ise, bu seçimlerdeki çalışmalarıyla kendilerini mutlaka affettireceklerdir, ben buna gönülden inanıyorum. Sessizce bir oy almanın çalışmasını yapalım, bunu da yapmıyorsak hiç olmazsa susalım!