Hasan Küçük Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu 

Trabzonlu sevilen işadamı Hasan Küçük AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.
İş dünyası, siyasetçi, bürokrasi ve sivil toplum örgütleriyle sıkı ilişkileri olan Hasan Küçük, AK Parti'nin bugün Türkiye'nin birlik ve beraberliğini ayakta tutacak yerli ve milli değerleri savunan tek parti konumunda olduğuna dikkat çekti.
Küçük, neden AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu şöyle açıkladı: "Türkiye, AK Parti sayesinde son 15 yılda hem ekonomide, hem de demokraside devasa adımlar atarak dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdi. Milletimizin talep ve ihtiyaçlarından doğan AK Parti, bu sebeple siyasetinin merkezine insanı koymuş; 'İnsani yaşat ki devlet yaşasın' felsefesini benimsemiştir. Bu felsefesi sayesindir ki, kurulduğu andan itibaren girdiği her seçimde halkımızın ilk tercihi olmayı başarmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra artık ülkemizde birçok şeyin eskisi gibi olamayacağı ortadadır. Türk milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı koyduğu kahramanca mücadelenin tek temsilcisi bugün AK Parti'dir. Ülkemize yönelik iç tehdit unsurlarının bugün dış güçler ile ortak hareket ettiği herkesin malumudur... Bugün Türk milleti devletiyle hiç olmadığı kadar bütünleşmiş, tek yürek olarak devletinin arkasında durmuştur. Bu birlikteliği devam ettirecek, gücünü halktan alan ve sırtını asla halka dönmeyecek siyasetçilerin daha büyük sorumluluklar üstlenmesi yadsınamaz bir gerçek olarak ortada durmaktadır. Bugün birlik ve beraberliğimiz ayakta tutacak olan milliyetçi, muhafazakar değerler ile aynı zamanda yenilikçi, demokrat ve insan haklarına saygıyı düstur edinmiş AK Parti'den 24 Haziran Genel Seçimleri için milletvekili aday adayı oluyorum."
HASAN KÜÇÜK KİMDİR?
20/30/1968 tarihinde Trabzon'un Yomra ilçesinde doğdu. Trabzon İmam Hatip Ortaokulu ve Trabzon İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. 1989 yılında KTÜ Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği'nden mezun oldu. Askerlik görevini 1990 yılında yedek subay olarak tamamladı. Türkiye'nin saygın şirketlerinden olan Empati Kongre Organizasyon Ltd. şirketinde genel müdür, Alarko Holding-Alfarm Alarko Leroy Su Ürünleri Anonim Şirketi'nde genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ardından iş hayatına kendi kurmuş olduğu şirketler ile devam etmektedir...