ÇALIŞMA BAKANI SÜLEYMAN SOYLU FESHANE'DE KONUŞTU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Ak Parti Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Feshane Şenliklerine katılarak Feshane'de Feshane Şenliklerine katılan vatandaşlara bir konuşma yaparak Trabzon'un Fethinin 1454.Yılını tebrik etti. 

Süleyman Soylu Konuşmasında Trabzon Halkının büyük bir misyon yüklendiğini bu Ülkenin çimentosu olduğunu ifade etti. Feshane şenliklerinin en başarılı kişisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu ve Ekibinin Feshane için Hazırladıkları Trabzon Belgeseli Trabzon ve İlçelerini çok güzel tanıttı. 

Feshanenin en güzel Görseli ise Ortahisar ve Trabzon Büyükşehir Belediye Stantları oldu. Feshen Şenliklerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun yanısıra Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,İstanbul ,Bursa Milletvekilleri ile Çankırı Milletvekilleri katıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.rhan Fevzi Gümrükçüoğlu ,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Çaykara Belediye Başkanı ,Düzköy Belediye Başkanı,Çarşıbaşı Belediye Başkanı ,Dernekler Federasyonu Yetkilileri ve  bir çok Trabzonlu Vatandaşın yanısıra çok sayıda siyasi katıldı. Pazar Gününe dek sürecek olan Feshane Trabzonluların şenliği vatandaşların yoğun ilgisi ile devam etmekte .