Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Tekrar Aday Oldular 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Av.Salih Cora ,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Dr.Adnan Günnar ve Muhammet Balta 27. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylığı için başvuru dilekçelerini genel merkeze sundu.

Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Av.Salih Cora,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Dr.Adnan Günnar ve Muhammet Balta'nın Adaylık dilekçelerini verirken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Milletvekillerini yalnız bırakmadı. 

AV.SALİH CORA 
Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuninin doğduğu bu güzel şehirde 2.5 yıldır milletvekilliği yapmanın onuru, gururu, şerefini ve sorumluluğunu taşıdım.

Allah nasip eyledi şehrimize hizmet etme imkanını yakaladık. Yetki ve sorumluluğumuz ölçüsünde elimizden geldiği kadarı ile milletimize hizmet ettik.

Yaptığımız her işte doğruluğu ve dürüstlüğü düstur edinerek milletimizin menfaati, şehir hassasiyetlerini ve ihtiyaçlarını gözeterek çalıştık.

Biliyorsunuz ülkemiz yeni bir döneme kapı açtı ve erken seçim kararı aldı. Bu nedenle yeniden hazırlanma ve güzel hizmetlere niyet etmek vaktidir.

Ülkemize sevdamız, milletimize verilmiş sözümüz vardır. Durmak yok yola devam...

Allah yolumuzu açık, devletimizi ve milletimizi muzaffer eylesin.