Parti Trabzon'da Sahaya İndi 

Haber: -Melek Çakır  www..trabzonhaber24.com ​​​​​​​

Ak Parti Trabzon'da Sahaya İndi 

Haber: -Melek Çakır  www..trabzonhaber24.com 

27.dönem Milletvekili Adaylarını tüm partiler YSK'ya bildirdi. Ak Parti Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da Milletvekili Adaylarını belirleyerek Yüksek seçim kuruluna dün akşam saatlerinde bildirdi. Buna göre Trabzon Milletvekili Adayları şu şekilde oluştu. Muhammet Balta, Adnan Günnar,Bahar Ayvazoğlu,Av.Salih Cora,Vehbi Koç ve Selçuk Çebi. 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayları Muhammet Balta ve Salih Cora Dün akşam geç saatlerde Uçakla Trabzon'a gelerek İlk Çalışmalarına Akçaabat'tan başladılar. Muhammet Balta,Salih Cora ve Selçuk Çebi Ak Parti Akçaabat Ak Parti Gençlik Kollarının düzenlediği sahur Programına katıldı. Milletvekili Adayları daha sonra ise Toplu sabah namazını eda ettiler. 

AK PARTİ TRABZON SEÇİM STARTINI HAYRAT'TAN VERDİ
Ak Parti Trabzon Teşkilatı 26.dönem Milletvekilliği seçiminde en fazla oyu veren İlçe Hayrat'tan seçim çalışmalarına bugün başladı. Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Yönetim Kurulu Üyeleri ,Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayları Muhammet Balta,Adnan Günnar,Bahar Ayvazoğlu,Salih Cora,Vehbi Koç ,Selçuk Çebi'ninde katıldığı programda Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ,Ak Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel ,Yönetim Kulu Üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu.