Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zorluoğlu Basının Karşısına Geçti 

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com Trabzon Havalimanında kalabalık bir grup tarafından karşılanan Zorluoğlu, ardından otobüsle şehir turu attı. Vatandaşları selamlayan Zorluoğlu, daha sonra AK Parti Trabzon İl Binasına gelerek burada basın açıklaması yaptı.
Toplantıda ilk olarak AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi konuştu.
Revi, “Bugün sayın adayımızı hep birlikte havaalanında karşılama yaptık. Şehir turundan sonra parti binamıza geldik. Böylece startı vermiş olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyorlar. 31 Mart’a kadar belediyelerimiz göreve devam ediyor. Birlikte olacağız. O da aramızda özellikle teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Adnan Günnar, Sinop ve Samsun programında olduğu için katılamadı. Kampanyamız seçim çalışmamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
ÇÖZÜMLERİ BİRLİKTE ÜRETECEĞİZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zorluoğlu ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve teveccühleri ile geçtiğimiz günlerde hemşerisi olmaktan büyük onur duyduğum Trabzon şehrimize AK Partimizden büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Fatih Sultan Han’ın fethettği, Yavuz Sultan Selim’in yönettiği ve Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu büyüdüğü Trabzon’a ve kıymetli hemşerilerime hizmet etmek büyük onur ve aynı zamanda büyük sorumlulukları beraberinde getiren önemli bir durumdur. 
Çıktığımız bu kutlu yolda yönetimde ki temel yaklaşımımız seçimleri kazandığımızda insanı merkeze alan, hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkı bağlı, hesap verebilen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan katılıma açık güler yüzlü yönetim anlayışı olacaktır. İstişareye her zaman açık olacağız. Sorunları yaşayan kişilerle bir araya gelip konuşacağız, çözümleri birlikte üreteceğiz. 
Benim 25 yıllık kamu görevimizin neredeyse tamamı yerel yönetimlerle ilgili olarak geçti. Kaymakam 1994’de kamu görevine başladık, değişik ilçelerde kaymakamlık yaptım, akabinde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde 9 yıl görev yaptım. 
Yerel yönetimler reformları ile ilgili çok önemli çalışmalar içinde yer aldık.
KONYASPOR MAÇINDA TRİBÜNDE OLACAĞIZ!
 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına geçtik. Orada Sayın Milletvekilimiz Muhammet bey orada Bakan Yardımcısıyla beraber mesai yaptık. Orada da Mahalli İdareler Başta olmak üzere memleketimize hizmet etme gayreti içinde olduk. 
Şimdi de kendi şehrimize, Trabzon’umuza hizmet etme imkanı doğdu. İnşallah partimizle birlikte sizlerle beraber çıktığımız bu kutlu yolun sonunda zaferle netice alacağız” dedi. 
Zorluoğlu, “Trabzon’umuzun en önemli marka değerlerinden bir tanesi olan Trabzonspor’un başarılarına daha büyük başarılar elde etmesi, şampiyonluklar elde etmesi için özel olarak mesai harcayacağız. Trabzonspor _ Konyaspor maçında takımımızın yanında tribünlerde yerimizi alacağız, Trabzonspor’umuza inşalhah üst üste 3. Galibiyet temenni ediyoruz” diye konuştu.
BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLAYACAĞIZ
Bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını Trabzon’da ki STK’larla bir araya geleceklerini kaydeden Zorluoğlu, “Planlı programlı disiplinli bir seçim çalışması süreci yürüteceğiz. Bu süreçte kendimizi yapmak istediklerimizi, projelerimizi kamuoyuna anlatacağız. Çok tecrübeli milletvekillerimiz var. İl Başkanımız var. Dinamik teşkilatlarımız var. Ben yol arkadaşlarıma ve memleketime şehrimin güzel insanlarına sonuna kadar güveniyorum. Allah’ın izniyle yapacağımız çalışmalarla, kapı kapı dolaşarak bu seçimi de bundan önceki bir çok seçimde olduğu gibi zaferle neticelendireceğiz” dedi.