TRABZON AK PARTİ TRABZON İL BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR AYDIN ''FB OTOBÜSÜNÜ TAŞLAYANI ŞİDDETLE KINIYORUM 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın Fenerbahçe Otobüsünün Trabzon Havalimanına gelirken Taşlanması veya Av Tüfeği ile kurşunlanması hadisesi Sürmene Halkına veya Trabzon Halkına mal edilemez bu baştan aşşağı Provakasyon kokmakta her kes uslubuna dikkat etsin dedi.

FB otobüsüne yönelik saldırıyı nefretle kınıyorum. Fenerbahçe camiasına ve futbolculara geçmiş olsun diyorum.
ANCAK, 
Bu saldırının gerek hedef alınan şöför, gerekse zamanlaması nedeniyle BİR KAOS oluşturmak, İNFİAL uyandırmak amacıyla yapıldığı meydandadır. Bu olay bir PROVAKASYONdur. Bu ve benzeri olaylar bundan sonrada denenecektir. Otobüse yapılan saldırının hedefi direkt şöför , amacına ulaştığını düşünün ki Allah korumuş , sonrasında ülkede oluşacak kaosun ne boyutta olacağını söylemeye gerek yok. 
En kısa sürede Emniyet güçlerimizin olayı aydınlatmasını bekliyor, Sayın Valimizi ve Emniyet Müdürümüzü bizzat bu olayla ilgilenmeye davet ediyorum. 
ÜlkemiZin huzurunu bozmaya, gerginlik ortamı oluşturmaya yönelik bu gibi provakasyonlar hiç bir zaman amacına ulaşamayacaktır. Allah bu millete hizmet yolunda çalışan herkese yardımcı olsun. Allah huzurumuzu bozmaya çalışanları kahru perişan etsin.