AHMET METİN GENÇ SANAYİ ESNAFINDAN İSTİKRAR İÇİN OY İSTEDİ 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Ortahisar belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Beraberinde Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahaddin Çebi Olduğu halde Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaretinde 1 Kasım seçimlerinin sadece bir oy verme seçimi olarak algılanmaması gerektiğine dikkat çekerek, verilecek bir oyla Türkiye üzerinde oynanan oyunların bozulabileceğini söyledi.
Ortahisar’a bağlı 85 mahalleyi ziyaret eden Başkan Genç Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. Belediyecilik anlayışlarının temelinde insana hizmet olduğunu dile getiren Başkan Genç vatandaşların her türlü istek ve şikayetlerinde yanlarında olduklarını belirterek, Ak Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca sağlık, eğitim, sosyal projeler ile hak ve özgürlükler alanında Türkiye’ye çağ atlattığını kaydetti.
2002’den itibaren milletten aldıkları güç ve iradeyle, hiçbir engel tanımadan hizmet ve projelerde devasa adımlar attıklarını ifade Başkan Genç, " Türkiye’nin bu yükselişini ve büyümesinden elbette rahatsız olanlar olabilir. Ama bu yükselişi kimse engelleyemeyecek. Büyük hizmetler karşılığında büyük başarılar olduğu gibi ağır bedeller de olmuştur. Cumhuriyet tarihi boyunca insanımızın talep ettiği ancak bir türlü alamadığı hizmet ve projeleri AK Parti ile hayata geçirmiştir. Çünkü bizim siyasetimizin temelinde insan var. İnsan merkezli siyaseti ve hizmeti temel alan anlayışımızdan asla vazgeçemedik." diye konuştu.
TÜRKİYE’NİN BAŞARISINDAN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR
Günümüz Türkiye’sinde her seçimin artık bir önceki seçimden daha önemli hale geldiğini kaydeden Başkan Genç, Türkiye’nin başarısından rahatsız olan çevrelerin seçimi AK Parti aleyhine etkilemek için bütün güçlerini kullandığını söyledi.
Başkan Genç, " Her geçen gün daha da hızlı büyüyen Türkiye, sınırları aşan başarısıyla bölgenin en önemli ülkesi haline geldi. Bu başarının rahatsızlık verdiği çevreler, ülkemizin yakaladığı istikrar ortamını terör eylemleriyle, kaos ortamına dönüştürmek istiyor. Her seçimin bir öncekinden daha önemli hale geldiğini görüyoruz. Sadece Türkiye sınırlarında değil, sınırların ötesinde bile oldukça önemli hale gelen bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçim sadece bir oy olarak algılanmamalı. Her bir oy, bir oyunu bozacak kadar değerli hale gelmiştir. İşte onun için oy kullanmak kadar sandığa sahip çıkmak da çok önemlidir. Bu anlamda bütün seçmenlerimizden oyuna ve sandığına sahip çıkmasını istiyoruz. Her bir seçmenimizi şimdiden tebrik ediyorum ve 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’mize, İslâm coğrafyasına, Türk dünyasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." İfadelerini kullandı.