Abdullah Özer ''Güçlü Lojistik Güçlü Trabzon'' 


AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, Uluslarası Nakliyeciler (UND) Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer beraberindeki UND Karadeniz Bölgesi Çalışma Grubu Başkanı İsa Baş ve İş Adamı Akın Bektaş sırasıyla Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi’yi, Trabzon Liman İşletmeciliği Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakır ve Ulaştırma Bölge Müdürü İhsan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Ulaşım ve Lojistikle alakalı gerçekleşen görüşmeler sonrasında açıklama yapan Özer, “Hizmet sektöründe turizmden sonra ülkemize en çok döviz girdisi sağlayan Uluslar arası Nakliye Sektörünün bugünü ve yarınıyla alakalı kıymetli müdürlerimizle verimli bir görüşme oldu.” dedi. 
SORUNLARI ÇÖZMEDE HIZLI OLMALIYIZ 
Trabzon Limanının transit ticarette daha aktif kullanılması gerektiğini belirten Özer, “Geçmişte sadece İran’a şehrimizden yapılan taşımalarda olduğu gibi bugün İran ve Kafkasya Bölgesinden Çine kadar yapılan taşımacılıkta şehrimizde bulunan Limanın bölgemiz için lokomotif olması bizler için önem arz etmektedir. Çünkü uluslararası nakliye sektörünün başta şehrimize olmak üzere bölgemize ve ülkemize maddi katkısı çoktur. İşte bu nokta Gümrük Ticaret, Ulaşım Bölge Müdürlerimizin yanı sıra Trabzon Liman İşletmeciliğindeki yetkili arkadaşlarla ileriye dönük görüş alışverişinde bulunduk. Bu görüşmelerimizi daha sık gerçekleştireceğimiz gibi çözüm noktasında daha hızlı olmamız gerektiğinin de farkındayız” dedi. 
EKONOMİMİZE KATKI HEDEFİMİZDİR

 
UND’nin de hükümetle birlikte iş birliği içerisinde sektörel sorunları çözme ve aşma noktasında aktif olduğunu hatırlatan Özer, “ Şehrimiz ve bölgemiz için bacasız fabrika olarak hizmet eden Uluslar arası Nakliye Sektörünün yarını için dün olduğu gibi bugün de çalışmalarımız devam etmektedir. AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olarak da UND Yönetim Kurulu Üyesi olarak da Trabzon Limanının Mersin ve Haydarpaşa Limanı gibi daha aktif bir şekilde işlemesi için mücadele ederek şehir ekonomisine katkı sağlamak hedeflerimiz arasındadır. Bugüne kadar yapılan hizmetleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde daha da ileriye taşımak boynumuzun borcudur” diye konuştu.