Dr.Ayhan Çağılcı'ya Ömür Boyu Başarı Plaketi verildi

AİLECE 30 YILDIR ŞİFA DAĞITIYOR

30 yılında, yılda 1000 den fazla hastayı ameliyat ederek sağlığına kavuşturan,10.000' in üzerindeki poliklinik hastasına hizmet veren , dünyanın her yerinden gelen hastalara.ücretsiz , hiçbir karşılık beklemeden sağlık hizmeti veren,7 gün 24 saat elinden geldiği.en üst düzeyde çaba gösteren Genel Cerrahi uzmanı Op Dr. Ayhan Çağılcı ömür boyu başarı plaketi ie ödüllendirildi. 
Kaşüstü Eğitim Araştırma Hastanesi eski ve yeni yöneticileri, Doç Dr.Hülya.Kılıc Yılmaz ve Prof.Dr.Süleyman Türedi ve diğer yöneticilerin katıldığı Yönetici Makamında
Ömür Boyu Başarı Plaketi verildi.
 Dr. Çağılcı ise konuşmasında, mesleğini sanatsal ahenkle yapmanın ve başarılı olmanın,marka değere ulaşmanın haklı gururunu yaşıyorum ,taktir edenlere sonsuz teşekkür ediyorum,dedi.
 Törende konuşan Doç Dr.Hülya Kılıç Yılmaz, hizmetlerinden dolayı Op.Dr Çağılcı ya teşekkür ederken,yeni yönetici Prof.Dr.Türedi , birlikte aynı disiplin ile çalışmanın mutluluk verici olacağını kaydetti.

Opr.Dr.Ayhan Çağılcı plaketi Mesleğe beraber başladığı eşi Dahiliye Uzmanı Dr.Figen Çağılcı İle aldı

www.trabzonhaber24.com Ailesi olarak Dr.Ayhan Çağılcı ve Eşi Figen Çağılcı'yı tebrik ediyoruz. Nice 30'lu yıllar inşallah