Maçka’daki partililerin geniş katılımı ile gerçekleşen adaylık başvuru töreninde bir konuşma gerçekleştiren Göktürk, aday gösterilmesi durumunda Maçka’yı kadın eliyle yöneteceklerini söyledi.
Göktürk’ün açıklaması şöyle; 

“MAÇKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM”

447ecb09-a2d8-4c94-8f1a-8d29e0fef2ce
Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetinde, O’nun eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında O’ nun ilke ve devrimlerini ileriye taşımak adına, azim ve kararlılıkla 3 dönemdir yürütmekte olduğum ilçe Başkanlığı görevimden Maçka Belediye Başkan aday adaylığı başvurum nedeniyle 01.12.2023 tarihi itibariyle istifa ettim. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in başkanlığında Partimizin çatısı altında, başka bir sürece adım atarken ailemle bir arada bulunmaktan onurluyum. 

MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma

“KADIN ODAKLI HİZMET ANLAYIŞNI BENİMSEYECEĞİZ”


Bugün 5 Aralık, aynı zamanda kadın kimliğim ile biz kadınları yakından ilgilendiren bir günde Türk Kadınına Seçme ve Seçilme hakkı tanınmasının yıl dönümünde ailemle birlikte olmaktan ayrıca onur duyuyorum. Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının tanınması kadın haklarından yana birlik ve beraberlikle daha demokratik adımlar atılması çabamız bir hukukçu kimliği ile devam edecektir. Çok iyi billiyorum ki; Kadınlar kız kardeşlerim bizler birbirimizin yurduyuz. Tarihi değiştiren kadınlar eline balta alıp düşmana saldıran Nene HATUN, Savaş pilotu Sabiha GÖKÇEN gibi, özgürlüğe, barışa, sevgiye birlik ve beraberliğe inanmış kadınlarımızla yol alacağız. Her zeminde inadına barış diyeceğiz….


Yine Ortadoğu da devam eden insanlık dramına son verilmesi, tüm dünya savaşlarının sonlandırılması tek dileğimdir. Savaşlar bir anne bedeninde acıya dönüşüyor. Bir babanın bedeninde öfkeye dönüşüyor. Bir milletin bağrında kine dönüşüyor. Oysa; 
“Uygar insanlar savaş değil barış ister. Sevgiyi emeği büyüten huzurlu bir toplumu arzular, ekmeğini adilce bölüşmek ister, insan odaklı çözümler sunar, hukuk devletine bağlı yaşamayı amaçlar. Çünkü uygar insanlar hak hukuk adalet taleplerinden bugüne kadar asla vazgeçmediler ve vazgeçmeyecekler vazgeçmeyeceğiz.”
Maçkamızda yaşayan, ilçemizin her bir toprağını adım adım dolaşan, birlikte güldüğüm birlikte ağladığım bu kadim ilçede Belediye Başkan aday adaylık başvurumuzu yapmak üzere buradayım. Yüreğimde cesaret, aklımda kararlılık ile Maçka mıza kadın eli ile hizmet odaklı bir anlayışı getirmeye yerleştirmeye talibim. Bizden önce emek ve mesai harcayanlar teşekkür ediyorum, ama ben birlikte nefes aldığım Maçka halkı için daha güzelini yapmaya talip oluyorum. 


“DOST ELİMİZ OMUZLARINDA OLACAK”


Kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması, yerel hizmetlerin dengeli ve adil dağılımının temin edilmesi, şeffaf yönetim anlayışı ile belediyeyi halkın omuzlarında külfet değil dost olarak görmesi adına adaylaştığım takdirde ayrıntılarını açıklayacağım şehir plancısı, mimar mühendis öğretmen bir çok bilim insanı ile görüştüğümüz görüşmeye devam ettiğimiz bir çok projemiz ile yola çıkıyorum. 
İlçemiz Turizm ilçesi olduğunu yaşayan halkımız hissedecek, tarım ve hayvancılık konusunda etkin projeler ile ilçemizde üretim odaklı çalışmaların desteklendiği, okullarımız meslek odalarımız, üniversitemiz, gençlerimiz, mağduriyet yaşayan halkımız için çözüm odağı olacağız. Dost elimiz omuzlarında olacak.

“ÖNCE CANLI HAYAT, ÖNCE İNSAN”


Hayatımın her alanında “önce canlı hayat, önce insan” diyen biri olarak, bugüne kadar parti çalışmalarımda ve gerekse de mesleğimde asla ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hareket eden biri olarak bu bakış açısını Maçka’mıza getireceğim. Kimseyi ötekileştirmeden yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz. Huzur içinde mutlu kent olmayı çoktan hakettik. 
Ayrıca ilçe örgütümüzde kadın ve gençlik kolları ile örgütlü çalışmamızı temin eden yol arkadaşlarım, farkındalık yaratmaya çalışarak programlar hazırlayan, üstün emek veren ilçe kadın kolları başkanım, ilçe gençlik kolları başkanım ve yönetim kurulumuza, bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, desteğini esirgemeyen katkı sağlayan sizlere ve tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bugünden itibaren yolumuz artık Maçka halkına adanmışlıktır. Örgüt gücümüzle birlik ve beraberlik içinde yola çıkıyorum. İyiki bu ailenin bir parçası oldum, iyiki bu aile ile büyüdüm. Hepinizin desteğine sonsuz teşekkürler, hayatımızda güzel insanlar hep var olun!

Editör: Haber Merkezi