Trabzon Of’lu olan başrol oyuncusu Reşat Hacıahmetoğlu “Temel “,”Buğlem”rolünü ise  Edanur Hancı canlandırırken Türk tiyatrosunun ve sinemasının bir birinden değerli oyuncuları da eşlik ediyor . Trabzon Akçaabat Derecik mahallesinde çekimleri devam ederken ziyaret ettiğimiz Vatikan’ın Şifresi Temel Filminin setinde konuşma fırsatı bulduğumuz Reşat Hacımehmetoğlu yaptığı açıklama ile bölge halkına ve hayranlarına teşekkür etti.

Reşat Hacıahmetoğlu: 

Herkes beni yirmağa giderken tanıdı. Sonrasında ise Survivor maceram oldu. Survivor’dan sonra ilk kez bir projede yer alıyorum. Böylesine kaliteli bir ekiple, böylesine kaliteli bir işte yer almak beni çok mutlu ediyor.

Şimdilik şunu söyleyebilirim; bu kez farklı bir Temel izleyeceksiniz. Aralık ayında vizyona girecek olan Vatikanın Şifresi filmimize tüm hemşerilerimizi bekliyorum, sizin desteğiniz bizim en büyük motivemiz. 

Malumunuz bu benim ilk film tecrübem olacak fakat halkımızın ilgisi benim en büyük motivasyonum. Çekim yapılan her noktaya bölge insanı gelip yardımcı olmaya çalışıyor, ilgi gösteriyor ve bu ilgi hem beni hem ekip arkadaşlarımı çok mutlu ediyor.