Ortahisar Belediyesi'nden Fazlı Kaba ile Hatice Küçük Dünya Evine Girdi 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Basın Ofisi Çalışanlarından Fazlı Kaba Hatice Küçük İle Sade bir törenle Dünya Evine girdi. Fazlı Kabanın Düğününe Trabzon Ak Parti Milletvekili Dr.Adnan Günnar,Ortahisar Belediye Başkanı Av..Ahmet Metin Genç, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi. Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen,  Eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü , Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü  ve Habertürk Spor Müdürü olan  Mehmet Atalay ,Ortahisar Belediye Başakn Vekili Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan selim ,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Taka Gazetesi CİOSU Zeki Sancak ,Taka Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Şener ,Ortahisar Belediyesi Basın Danışmanı Yusuf Keskin ,Ak Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız,Ak Parti il İlçe Yöneticileri ,İşadamları , Damat ve Gelinin Ailesi İle İş Arkadaşları katıldı. 

Çiftlerin Nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Av .Ahmet Metin Genç Kıyarken ,Şahitliklerini Başkan yardımcısı Firar Bayrak, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Mehmet Atalay, Kofoğlu Otomotiv'in Sahibi yaptı. 
 Başkan Genç Damat Fazlı kaba'ya Mikrofonsuz  2 defa Evet Dedirtti. 
Nikah sonrası Aile Cüzdanı Gelin Hatice Küçük'e Verilirken Kur'anı Kerim ise Damat Fazlı Kaba'ya Hediye edildi. Damat Fazlı Kaba Başkan Ahmet Metin Genç'in verdiği Kur'anı Kerimi Öperek Alnına koydu.  

 Hatıra Fotoğrafından Sonra Damat ve Gelin Beraber  Yaş Pastayı Keserek Misafirlere İkram Ettiler. Takı Töreni ve Semah Gösterisinden Sonra ise Düğün Mutlu bir Şekilde sona erdi. 

Bizde www.trabzonhaber24.com Ailesi Olarak Kaba Ailesine Mutlu sağlıklı ,Güzel Aile sadeti diliyoruz . Allah mesut Etsin İnşallah .