Büyükşehir Belediyesinin Araklı'daki Açık Hava İftarına katılım Muhteşemdi 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Araklı'lı hemşehrileri ile iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Araklı için çok önemli hamlelerimiz olacak. 2019’a geldiğimizde yol sorunlarını da büyük ölçüde gidermiş olacağız” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hemşehrilerini mütevazı iftar sofralarında bir araya getirmeye devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Araklı ilçesinde kuruldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Ak Parti Trabzon İl Kadın Koları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ,Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları ,Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık,Belediye Meclis Üyeleri ,Mahalle Muhtarları ve Bürokratların  hazır bulunduğu iftar programında kamu kurumları ve STK yetkilileri ile yüzlerce Araklı'lıhazır bulundu.
Gecede katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını katılımcılara iletirken, Büyükşehir Belediyesi olarak Araklı’da çok önemli çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydetti ve “Araklı için çok önemli hamlelerimiz olacak. 2019’a geldiğimizde yol sorunlarınızıda da büyük ölçüde gidermiş olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak  Araklı Belediyesi olarak daha güzel bir Araklı  için daha müreffeh bir Araklı ve Trabzon için işbaşındayız” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Araklı- Dağbaşı- Bayburt  yolunun Peyder peyi yapılarak Hizmete açılmasından sonra Araklı Bayburt Erzurum arası Ticarette büyük ilerleme kaydedilmiş olacak dedi.