Bakan Soylu'nun Müşavirliğine Atanan Ali Faik Hacıoğlu'na Tebrik Yağıyor 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda  Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Olarak Görev Alan Ali Faik Hacıoğlu, İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çalışma ekibinde yer alan ve Trabzon’a geldiğinde sağ kolu pozisyonunu yürüten Hacıooğlu, bundan sonra Bakan Soylu’nun her an yanında yer alacak isimlerden biri oldu. Yakın zamanda göreve başlaması beklenen Hacıooğlu’nun Trabzon’da ki görevini ise sürdürüp sürdürmeyeceği henüz açıklanmadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şimdiye kadar En Yakınında Hep Güvendiği Sırtını Korkusuzca Dayadığı Trabzonluları bulundurduğu biliniyor. Bakan Soylu'ya Erdem Sürmen Müşavirlik Yaparken ,Basın Danışmanı Pozisyonunda Selahaddin Aydınlı, Fotoğrafçısı Ahmet Aydın ve Sekreteri de Zeynep Seymen'di .Ali Faik Hacıoğlu ile Birlikte Ekibini daha sıkı hale getirmiş oldu . 

Ali Faik Hacıoğlu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Müşavirliğine Atanması Haberi Basında Çıkması İle Birlikte Tebrik Yağmaya Başlkadı. 

ALİ FAİK HACIOĞLU 
Allah Utandırmasın Herşeyimizle Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun Emrindeyiz Bizler Ne Görev Verilirse Yaparız Amacımız Halkımıza Dah İyi Hizmet etmek Sayın İçişleri Bakanım Süleyman Soulu'ya Çok Teşekkür ederim Allah Utandırmasın İnşallah dedi. 

www.trabzonhaber24.com Ailesi Olarak Ali Faik Hacıoğlu'na Yeni Görevinde Başarılar Dileriz.