Trabzon’un tanınan ailelerinden Kaynar ailesinin oğlu, genç siyasetçi, Kaynar Hukuk Bürosu sahibi Avukat Alican Kaynar ile Sarı ailesinin öğretim görevlisi kızı Yağmur Sarı dünya evine girdiler. 
Zergül-Tevfik Kaynar çiftinin oğlu Alican ile Asuman-İzzet Sarı çiftinin kızı Yağmur’un Trabzon’da Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirilen nikah töreninde şahitliklerini eski bakan Faruk Nafiz Özak, eski milletvekili Ali Kemal Başaran, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, iş kadını Dr. Songül Kalyoncu, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Uğur Zihni, Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Danışmanı Murat Saral ve Avukat İsmail Kaynar yaptı. 
Çiftin kendilerini bir ömür eş olarak kabul ettiği imzaları atmasının ardından, eski bakan Özak evlilik cüzdanını geline takdim ederek, Ağustos ayının zafer ve bereket ayı olduğuna değinerek çifte sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.  
Kovid-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak gerçekleştirilen nikâh törenine Trabzon'un siyaset, iş ve sanat camiasından çok sayıda davetli katılırken, çift nikâh törenine katılanlara teşekkür etti.