Cora;''Tek Derdimiz Ülkemizin Geleceğidir''
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Beşikdüzü’nde Harun Demirci’ye destek istedi ve vatandaşlara seslendi:

“TEK DERDİMİZ ÜLKENİN GELECEĞİDİR”

Cora, “Mesele 2-3 belediye fazladan kazanmak değil, terör tehditlerine karşı daha mukavemetli olmak ve ülkemizin geleceğidir. Bizim MHP ile olan ittifak anlayışımız budur” dedi

BEŞİKDÜZÜ KAYA GİBİ ARKAMIZDA DİMDİK DURDU 
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Beşikdüzü’nde bir dizi çalışmalarda bulundu. Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Harun Demirci ile ilçe merkezi ve mahallelerinde seçim çalışmalarında bulunan Salih Cora, burada hemşehrilerini yaptığı konuşmada “Rüzgarı sert, insanı mert, benim bugünlere gelmemde çok büyük katkıları olan ve her zaman arkamızda kaya gibi duran ve dik durmamızı sağlayan, cesurca kararı almamızın arkasında imzası bulunan hemşehrilerimiz ile bir arada olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum” ifadesini kullandı.
GÜÇLÜ BİR DESTEK GÜÇLÜ BİR HİZMET DEMEKTİR
Belediye Başkan Adayı Harun Demirci’nin buradan güçlü bir destekle seçilmesinin bu bölgeye hizmet getirme noktasında ellerini güçlendireceğini vurgulayan Salih Cora, “Bir önceki seçimde vermiş olduğumuz taahhütlerin hepsini yapmaya çalıştık. Devamının gelmesi için buradan Harun Başkana güçlü bir destek istiyoruz. Başkanımızın hazırladığı her bir proje bizim için bir emirdir. Beşikdüzü’nün emrindeyiz. Beşikdüzü’nün gücünü Ankara’da herkese duyuralım ve orada daha güçlü olalım. Bu yörenin bir milletvekili olarak sizlerden aldığım güç ile Ankara’dan her türlü hizmeti buraya götürmek istiyorum. Her zaman Beşikdüzü’nün yanında olduk. Sevincini de hüznünü de hep beraber paylaştık” diye konuştu.
ALLAH BİZİ BU MİLLETE KARŞI MAHCUP EYLEMESİN
AK Parti olarak sandığa hürmet gösterdiklerini ve demokrasiye bağlılıklarını ortaya koyduklarını dile getiren Cora şöyle devam etti: “Milletimizden aldığımız oylarla geleceğe emin adımlarla ilerledik. Şimdi 31 Mart seçimleri de ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Bu seçimden sonra önümüzde 4.5 yıllık seçimsiz bir süreç var. Biz Milliyetçi Hareket Partisi ile 15 Temmuz’da sokakta vücut bulan bir İttifak kurduk. Bu ittifakın ana nedeni Türkiye’nin her yönüyle gelişmesi, kalkınması ve her türlü terör örgütlerine karşı mücadeledir. Mesele 2-3 belediye fazladan kazanmak değildir, terör tehditlerine karşı daha mukavemetli olmak ve ülkemizin geleceğidir. Bizim MHP ile olan ittifak anlayışımız budur. Bizim anlayışımız hem hizmet hem de gönül belediyeciliğidir. Biz halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyoruz ve bu şuurla hareket ediyoruz.