Grand Model Of Türkiye 'nin 12 Kasım'da Hilton İstanbul Kozyatağı'nda gerçekleşen finalinde Trabzonlu Muhammet Ali Kibar erkeklerde, İstanbullu Deniz Eser ise kızlarda birinci oldu.

d5ede3fe-e737-45e2-bff7-ac9dabad2257

Dursun Ali Sakarya’nın yeni yıl mesajı Dursun Ali Sakarya’nın yeni yıl mesajı

Bu yıl ilki düzenlenen yarışma, podyum ve ekranlara yeni yüzler kazandırmak ve şikesiz seçimler yapmak hedefi ile gerçekleştirildi.

d5ede3fe-e737-45e2-bff7-ac9dabad2257

Geceye ünlü sunucu Gökay Kalaycıoğlu ve Zeliha Çal 'ın sunumuyla başladı. İlayda Emir , Sevgi Taşdan , Melek Doğan ve Özgür Deniz Yılmazer 'in Grand Model Of Türkiye için hazırladığı özel koleksiyonlar büyük beğeni topladı. Juri Başkanı Duygu Yazıcı ise Oktay Seven imzalı kostümü ile göz kamaştırdı

bf2adb95-fb0b-4cf3-a12e-77ac616ec269

Yarışmanın koreografi ve sanat yönetmenliğini ise sektörün duayen ismi Asil Çağıl gerçekleştirdi. Ünlü sanatçılar Ferah Zeydan, Ozan Orhon, Uğur Arslan, Gökçe Kırgız Taner ve Reşat Gümüştaç şarkılarıyla geceye renk kattılar.

ef636d9e-1e18-4694-9327-5ca998956948

40 modelin yarıştığı gecede ikinciliği Göktuğ Akın ve İpek Kuşçu, üçüncülüğü Cem Güleryüz ve Aybike Hindistan kazandı. Dördüncülükte Doğukan Navdar ve Aleyna Varna, beşincilikte ise Berk Duman ve Hilal Munis yer aldı.

Yarışmacılar jüri tarafından büyük beğeni toplarken, jüriler seçim yapmakta zorlandı. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri yarışma jürisinde yer aldı. Juri başkanlığını kurucu olarak Duygu Yazıcı üstlendi. Juride ayrıca Zeynel Gür , Burak Ektiren , Taner Uğan , Emir Şenkül , Reşat Gümüştaç , Marks Gerson , Alican Üremişler, Sinan Acet, Erkan Türk, Cengizhan Ekizceli, Muammer Kapucuoğlu, Evrim Yaşlak, Ozan Orhon, Ferah Zeydan, Gökçe Kırgız Taner, Uğur Arslan, Hülya Albayrak, Banu Saadet, Oğuzhan Akgül, Gökhan Haytoğlu, Mevlüt Dede, Tamer Köseoğlu, Mustafa Bozkurt, İlhan Arık, Benan Saraç, Ersin Şen, Yağmur Ayaz, Gökhan Haytoğlu ve eski Türkiye güzeli Şebnem Sürücü yer aldı.

Editör: Haber Merkezi