DEMOKRASİ KAZANDI

Milletimizin iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Seçimin galibi demokrasimiz ve milli irademiz olmuştur” dedi. 
I M G 1628

GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ

Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

Mumcu, “Trabzon’umuzda kapı kapı dolaşarak, gece gündüz demeden hemşehrilerimiz ile hasbihal ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdik. Trabzon’umuzu Cumhur ittifakı olarak birinci parti yaptık. Önümüzde bulunan süreçte eser ve hizmet siyasetini yapacağız ve gönülleri fethetmek için var gücümüzle çalışacağız. İttifak ortağımız MHP ile birlikte hareket ettik. Vatandaşlarımızın bir ve beraberliğimize verdiği desteğin mutluluğunu yaşıyoruz. Son 2 aylık süreçte hemşehrilerimizi ziyaret ettik, sizlerle bir araya geldik. Önümüzdeki süreçte tüm belediye başkanlarımız ile görevi kentimize yakışır şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Demokrasinin ve milletimizin yanında yer alacağız. Milletimizin iradesinin üzerinde güç tanımıyoruz. Milletimizin sandıkta verdiği mesajları hassasiyetle akıl ve vicdan terazisinde tartacağız. Gönülleri güçlü şekilde fethedeceğiz” diye konuştu. 

Trabzon Büyükşehir belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 51,49 oy oranı ile kazanan Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon il başkanlığında açıklamalarda bulundu.

I M G 1641 

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Genç, şöyle devam etti: “Şehrimizde demokrasimiz kendisini göstermiştir. Yarışan adaylar başta olmak üzere tüm siyasi partilere huzura katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Önemli bir propaganda süreci yaşadık. Tüm teşkilatımız ve cumhur ittifakımız yeni döneme ilişkin çalıştık. Hizmetlerimizi anlatmaya gayret ettik. Gayret, iddia ortaya koyduk. İddiamızı halkımızla paylaştık. İddiamız vücut bulmuştur. Trabzonluların, kıymetli hemşehrilerimizin yarıdan fazlası oy vermiştir. bundan mutluyum. Bu desteğin ve tercihin şahsıma büyük bir sorumluluk yüklediğinin de farkındayım. Demokrasinin gereği olarak halkımızın iradesi başımızın üstünedir. Halkımızın iradesi kesinlikle sorgulanamaz. Bu iradenin bazı ilçelerde meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanlarında lehimize olmaması siyasi parti olarak el ele vererek inceleyeceğiz. Yeni dönem için değerlendirmek durumundayız. Allah nasip ederse mazbatamızı aldıktan sonra yeni döneme dair açıkladığımız projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağım. Büyük bir sorumluluk içindeyim. Şehrimizi daha yaşanır bir şehir olma amacı içindeyiz.”

I M G 1628

HEDEFİMİZ HALKIMIZIN MUTLULUĞU

Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Trabzon’da AK Parti açık ara birinci oldu. Daha iyi sonuçlar da alınabilirdi. Kentimizde başarılı sonuç aldık. Sahada can siparane mücadele verdik. Bundan sonraki hedefimiz kentimizde yaşayan halkımızın mutlu olmasıdır” ifadelerine yer verdi. 
I M G 1643

GÖNLÜM KIRGIN

Milletvekili Vehbi Koç, “Trabzon için güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Arzu ettiğimiz başarıyı büyükşehir de yaşasak da gönlüm kırıldı. Halkımızın kararı. Saygı duyuyoruz. Tam kadro sahadaydık. Daha iyi bir sonuç bekliyordum. Ahmet başkanımızı tebrik ediyorum. Trabzon Büyükşehirlerde Türkiye birincisi oldu. Halkımızın bize verdiği destekle oldu” şeklinde konuştu. 
I M G 1651

DERS ALACAĞIZ

Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Teşkilatlarımız ciddi emekler ortaya koydu. Büyükşehirde iyi bir oranla halkımız bize teveccüh gösterdi. Seçimler güzel bir neticeyle sonuçlandı. Her seçimden bir ders almak lazım. Eksiklerimiz vardır. Onları da gerekli şekilde değerlendireceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Seçimler ülkemize hayırlı olsun. Takdir halkımızındır. Şehir bizim. Sözümüzün arkasında olacağız.”

Editör: Ömer Altıntaş