Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin altyapı sorununu ortadan kaldıran Ortahisar Altyapı Projesi kapsamında yürütülen üstyapı çalışmalarını anbean takip ediyor. Tamamlanmak üzere olan altyapı çalışması sonrası üstyapıda sorun yaşanmamasını isteyen Başkan Zorluoğlu, çalışma yürütülen mahalleri ziyaret ediyor.  Yeşiltepe Mahallesi’ne bağlı 700 metre uzunluğundaki Yeşil ve Suat Oyman caddelerindeki çalışmalar aynı gün içerisinde tamamlanırken, Başkan Zorluoğlu çalışanlarına tatlı ikramında bulunarak kolaylıklar diledi. Başkan Zorluoğlu’na ziyareti sırasında Genel Sekreter Gürkan Üçüncü, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Vural Fettahoğlu ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Baki Özdemir eşlik etti.

a4c06126-eb09-4c0b-90e9-fba140baf20f
 
2 BİN TON ASFALT SERİLDİ
İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, çalışmaları yerinde görmeye özen gösterdiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “Yeşiltepe Mahallesi’ne bağlı 700 metre uzunluğundaki Yeşil ve Suat Oyman caddelerine 2 bin ton asfalt serildi. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar aynı günün gece saatlerinde sona erdi. Vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi bizi ziyadesiyle memnun etti. Muhtarımız da sağ olsunlar memnuniyetlerini ifade ettiler. Hemşehrilerimizin yüzü güldüğünde bizim de moralimiz yerine geliyor ve daha fazla iş yapma arzusuyla doluyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya: “Kaynaklarımızı doğru ve yerinde kullanarak kalıcı işler yapacağız” Başkan Kaya: “Kaynaklarımızı doğru ve yerinde kullanarak kalıcı işler yapacağız”

3c478dc3-069a-4560-b3c4-2d5420209c67
 
ÖMÜRLÜK ÇALIŞMA YAPIYORUZ
Trabzon’un çok uzun yıllardır böyle bir çalışmaya şahit olmadığını da dile getiren Başkan Zorluoğlu,  “Israrla şunu söylüyoruz. Biz sadece asfalt dökmüyoruz. Biz önce altyapı yapıyoruz. Yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını birlikte tamamlıyoruz. Tamamladıktan sonra üzerindeki asfaltı döküyoruz ve artık ömürlük bir çalışma oluyor. Ortahisar’da birçok cadde ve sokakta çalışmalarımız tamamlandı. Kısa süre içerisinde Ortahisar ilçesinde altyapıdan mütevellit bir üstyapı sorunu kalmayacağını net şekilde söyleyebilirim. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu. 
8bcb3086-55b8-4924-ab13-dce05c4ee2e8
 
MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ
Yeşiltepe Mahallesi sakinleri mahallelerini ziyaret eden Başkan Zorluoğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Herkesle tek tek sohbet eden Zorluoğlu, vatandaşların talep ve sorunları ile ilgili ekiplerine anında talimat verdi. Başkan Zorluoğlu’nun çalışmaları bizzat kontrol etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten mahalle muhtarı ve vatandaşlar, “Mahallemizde altyapı çalışması nedeniyle bozulan yollar hızlı şekilde asfaltlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi