Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Sanayi Sitesi esnafıyla iftarda bir araya geldi. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Sarıalioğlu, "Oflular hayatın her noktasında, dünyanın her yerinde var. İyi ki varsınız" dedi.

I M G 8500

Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde sanayi esnafları tarafından oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına Başkan Sarıalioğlu'nun yanı sıra; AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Of Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Of Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Parti Of İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, sanayi esnafı ve aileleri katıldı.

I M G 8498

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayan Başkan Sarıalioğlu konuşmasında,"Ben bu birliktelikten dolayı tüm sanayi esnafımıza bu iftara katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimizin bereketi olarak gördüğümüz esnafımızın en güçlü destekçisi olmaya devam edeceğiz. Rabbim, Ramazan ayının huzurunu, birliğini ve bereketini paylaştığımız hemşehrilerimiz ile muhabbetimizi ve birliğimizi daim eylesin" dedi.

I M G 8503

Sarıalioğlu, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayında sağlıklı, sıhhatli bir şekilde oruçlarımızı tutarak bayrama kavuşmayı, nice bayramlar görmeyi Mevlâm hepimize nasip eylesin. Rabbim bu büyük devlete zeval vermesin. Bu güzel birlik beraberliğimizde daim eylesin. Bizim niyetimiz halis, halis niyetle yola çıktık. Rabbim niyeti halis olan her kuluna da yardım etsin. Oflu olmaktan, sizlerin kardeşi olmaktan, aranızdan yetişmiş olmaktan gurur duyuyorum. Nereye gitsem Ofluların farkını iş hayatında da görüyorum. Siyaset, sanat, spor  hayatında da görüyorum. Oflular hayatın her noktasında, dünyanın her yerinde var. İyi ki varsınız. Bende sizin evladınız olmaktan gurur duyuyorum. 3 Şubat'ta Trabzon'da aday tanıtımı oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulağıma eğilerek, bizzat selamlarını sizlere iletmemi söyledi. Hepinize selamı var. Ofluları çok seviyorum. Onlar beni hiç bir zaman, hiçbir yerde yalnız bırakmadı. Senden de Of'ta rekor oy bekliyorum dedi. Bende inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü sizlere iletiyorum, 31 Mart'ta sizlerden Cumhur İttifakımıza kuvvetli bir destek bekliyoruz. Ramazan ayımız tekrar hayırlı, uğurlu sofralarımız bereketli olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin" ifadelerine yer verdi.

Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

I M G 8502

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatif Başkanı Habip Hacımustafaoğlu iftar daveti için Başkan Sarıalioğlu'na ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

I M G 8504I M G 8505I M G 8501I M G 8497I M G 8498

Editör: Haber Merkezi