Başkan Genç,Oflularla Kucaklaştı 

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında bugün AK Parti Çaykara ,Dernekpazarı ,Of ,Hayrat ve Cumhur İttifakı MHP Of Teşkilatlarını ziyaret etti.
IMG_8559

Başkan Adayı Genç’e AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara  İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz, Büyük Birlik Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Savaş Dündar, Dernekpazarı Belediye başkanı Mehmet Aşık, AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Akyüz, MHP Dernekpazarı İlçe Başkanı Muzaffer Gür, Of Belediye başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu,MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan , AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili eşlik etti.

Çebi’den 23 Nisan mesajı Çebi’den 23 Nisan mesajı

IMG_8544-1
“AK PARTİ’NİN DÜNYA SİYASETİNDE ÖRNEĞİ YOK”
AK Parti’nin kuruluşundan itibaren üst üste yirmi iki yıl iktidarda kalıp yine aynı başarıyı gösterdiğini kaydeden Genç, “21. yüzyılda vatanına, milletine inanmış, bu topraklara hizmet etmeye inanmış ama üzerine hem inancının hem de medeniyetinin yüklediği sorumluluk bilinciyle yola çıkmış kıymetli cumhurbaşkanımızın partimizin yola çıktığı andan itibaren yol arkadaşı ve dava arkadaşı olmanın mutluluğu ve gururuyla buradayız. Kutlu bir liderle yola çıktık. Çaykara’mızda kıymetli Kurucu İl Başkanım İbrahim Keskin ile çalışmalarımıza başlamıştık. O gün bugündür ilçemizle olan hukukumuz, Çaykaramızın şehrimiz nezdindeki durumunu ve bu ilçenin yetiştirdiği insanların hem şehrimize hem ilçemize yaptığı başarılı işlerle beraber önce çıkan Çaykaramız’da çalışmalarımıza başladık. Bu saçlarımız AK Davamızın içinde aklandı çok şükür. Ne mutlu bize ki, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde hem Çaykaramızda ve bütün şehrimizde mahcup olmadık. Mahcup olmadık ki, aynı anlayış ve kararlılıkla en son 28 Mayıs Seçimlerinde milletimiz tarafından yeniden tescillendi. Bu büyük bir gururdur. Dünya siyasi tarihinde iktidara geldiği andan itibaren 22 sene aralıksız iktidarda kalıp da yine aynı başarıyı sağlamış başka bir siyasi oluşum yok. Bunun temelinde güven ve itimat vardır. Toplum nezdinde bir itibar varsa onun temelinde toplumun bize itimadı vardır. Size itibar duyulması için önce güven duyulması lazım o güven, cumhurbaşkanımıza ta çocukluk yaşlarından gençlik yaşlarından ta siyasete girdiği andan İstanbul İl ve Belediye Başkanlığından ve partimizin kuruluşundan itibaren milletimizin gönlünde artarak devam ediyor. Bu büyük bir mutluluktur. Siyaset yapanlar için de büyük bir gururdur aynı zamanda. Yarın bayrağı devredeceğimiz genç kardeşlerimiz için de aynı zamanda büyük bir örnektir. Bu itimadı ele alarak çalıştık, çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Vatandaşımıza halkımıza hizmet etmenin gayretindeyiz.”
“ADAYLIĞIM, BÜYÜK BİR MUTLULUK VE GURURDUR”
Makamların gelip, geçici olduğunu önemli olanın hoş bir seda bırakmak olduğuna vurgu yapan Genç, “Allah nasip etti 28 yaş gibi genç bir yaşta siyasete başlayan kardeşinizim. AK Partimizin kurucu il yönetiminde görev alan bir kardeşinizim. Yine nasip oldu bir yıl sonra il başkanlığı görevleri nasip oldu. Gelen süreçte belediye başkanı ve şu anda da başkan adayınız olarak karşınızdayım. Bu büyük bir mutluluk ve gururdur. Makamlar gelip, geçer. O makamlara o makamı güçlendirecek hizmetlerle beraber taçlandırmaktır asıl olan ve gelip geçtikten sonra da gök kubbe de hoş bir seda ile anılmaktır asıl olan. İnşallah bizler aynı anlayışla hoş bir seda bırakacağız. Kalıcı olan budur. Çünkü biz aynı zamanda hayatı sadece dünya hayatı olarak görmüyoruz asıl ebedi alem için burada bir imtihandayız.” cümlelerini kullandı.

dc45b4dd-44b9-450b-bbb9-88128f39494f
“GÖNÜL HUZURUYLA SANA DEVREDECEĞİM” DEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun çok güzel hizmetler yaptığını belirten Genç, “Bu güzel toprakların evladı bu dönem Murat Zorluoğlu Başkanımızla çok güzel hizmetler yaptık. Hem Çaykaramızda, hem il genelinde, hem de Ortahisar’da çok güzel hizmetler yaptık. Ben bu vesileyle çalışmalarında sürekli istişareyle beraber şehrimizin her tarafına hizmet eden Çaykaramızın evladı Murat Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımız aynı zamanda bir üst düzey kamu yöneticisidir. Cumhurbaşkanımız tarafından bana adaylık vazifesi tevdi edildiğinde ilk olarak başkanımızı aradım. Ve bana aynen şunu söyledi. ‘Beraber bu dönem çalıştık, inşallah büyük bir gönül huzuruyla beraber bu vazifeyi sana devredeceğim ve 31 Mart’a kadar Trabzon’da en iyi oyu almak için bütün gücümle beraber arkanda olacağım’ dedi. Ben de kendisine şehrimize yaptığınız hizmetler gibi yarın daha üst düzey görevlerde de ülkemize ve bu vatana hizmet etmeyi Allah size nasip etsin dedim.” dedi.

IMG_8561
“ULAŞIMIN KALAN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”
Çaykara’nın ulaşım sorununu bütünüyle beraber çözeceğini kaydeden Başkan Genç, “Çaykara hakikaten Trabzon’umuzun gözde ilçesidir. Sadece Trabzonlulara hizmet eden bir ilçe değil, Çaykara yetiştirdiği insan gücüyle bilgi birikimiyle beraber Türkiye’ye hizmet eden böyle güzel bir ilçe. Böyle güzel insanlar yetiştiren, milletine güzel insanlar yetiştiren güzel bir ilçe. Onun için mübarek beldedir. Bu güzel topraklar aynı zamanda hizmet bekliyor, icraat bekliyor. Coğrafyanızın zor şartlarını bilen Maçkalı bir kardeşiniz olarak inşallah Çaykara’nın 32 mahallesinin ulaşım konusunu vatandaşımızın hak ettiği şekilde kalan kısımlarını bu dönemde bütün gücümüzle beraber yerine getireceğiz.” diye konuştu.

0f7931aa-2304-482b-97c4-59bb14849cf2
“ÇAYKARA’YA VE DERNEKPAZARI'NA DOĞALGAZ VE TELEFERİK GETİRECEĞİZ”
Çaykara’ya doğal ve teleferik getireceğini ifade eden Başkan Genç, “Allah’ın nasibiyle bir hedefimiz var. Tabi Uzungöl gibi Allah’ın bu topraklara nasip ettiği büyük bir doğal güzelliğimiz ve turizm merkezimiz var. Burayı tabiri caizse küçük çocuk gibi korumamız, kollamamız lazım. Tabi ki, bütün bu nimetler bu güzellikler evvel emirde bizim hemşehrilerimiz için, başta Çaykaraların ve bütün vatandaşlarımız içindir. Ama bu güzel merkezimize gelen 3 milyonu aşan insan var. Bunların getirisini hesap etmemiz lazım. Buraya gelenleri başta ulaşım ve konaklama olmak üzere en iyi şekilde ağırlamak lazım. Teleferik gibi güzel projeleri kazandırıp bunun gelirlerini ilçe belediyelerine aktarılması kanaatindeyim. İnşallah bu şekilde de yapacağız. Artık doğalgazı da Çaykaramızla beraber buluşturacağız. Çünkü bu da çok önemli bir konu. Bir belediye başkanının yönettiği şehirde en temel iki görevi vardır. En temiz içme suyunu sağlamak ve en temiz havayı solumasını sağlamaktır. Artık bu zamanda kömür kokularından arındırılmış, temiz havası olan bir Çaykara’nın olması lazım. Bu da doğalgazın süratle ilçemize kazandırılmasıyla mümkün. En önemli çalışma alanlarımızdan bir tanesi olacak inşallah. Bütün bunları belediye başkanlarımız, muhtarlarımızla istişare edeceğiz. Eksikleri ve ihtiyaçları göz önüne alarak bismillah diyerek çok hızlı bir şekilde bu çalışmalarımızla beraber Çaykaramıza daha güzel hizmetler kazandıracağız.” şeklinde konuştu.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA DİMDİK DURUYORUZ”
31 Mart Yerel Seçimleri’nde Trabzon’dan en yüksek oyu almak için gayret edeceğine dikkati çeken Genç, “Genel merkezimiz, Cumhurbaşkanımız, teşkilatımızın ve halkımızın iradesiyle beraber bu göreve aday gösterildim. Başta il teşkilatımızın, il başkanımızın nezdinde bu iradeyi ortaya koyan bütün teşkilat mensuplarımıza, genel merkezimize ve nihai kararı veren Cumhurbaşkanımıza buradan şükranlarımı arz ediyorum. Bu bir görev aynı zamanda bir sorumluluk. Bu takdire layık olmak ve bu sorumluluğu yerine getirebilmek artık bizim sırtımızda. O nedenle bütün gücümüzle beraber buradan bismillah diyoruz. Bu işi başaracağımızdan eminiz. Ama en yüksek oyla başarmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bunun sözünü cumhurbaşkanımıza hem telefonda hem de platformda söyledim. Çünkü bu gücü arkamızda hissetmemiz lazım. Bunun için de seçim sonuçları itibarıyla da Ankara’ya gittiğimiz zaman hissettirmemiz lazım. Siyaset böyle bir şey. Trabzon yine Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duruyor ve Trabzon birinci oldu sözünü Ankara’da söyletmemiz lazım. Bu sözü Ankara’da söyletmek için önce sözü buradan almam lazım.” ifadelerini kullandı.

IMG_8565
“YENİ DÜNYA DÜZENİNİN SANCILARINI YAŞIYORUZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası alanda daha güçlü olması için 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin en yüksek oyu alması gerektiğine vurgu yapan Başkan Genç, “Yeryüzü şu anda insana ve insanlığa ait değerlerin yerle yeksan olduğu bir dönemi yaşıyor. Artık televizyon izleyemez hale geldik. Masum küçük çocuklar, kadınlar katlediliyor. Çocukları bir soykırımla beraber öldürüyorlar çünkü 20 yıl sonra onların mücahit olacaklarını çok iyi biliyorlar. Esasında insanlığı katlediyorlar. Maalesef başta Müslüman ülkeler olmak üzere bu konuda bir suskunluk var. Yani bizim cumhurbaşkanımız dışında bunu haykıran başka bir lider yok. O nedenle umut olan, bu işin çözümü için büyük bir gayreti ortaya koyan cumhurbaşkanımızın uluslararası alanda sözünün, sesinin güçlü olması lazım. Bu seçimde de sadece kazanmak değil, artıracağımız her oy Recep Tayyip Erdoğan’ı masada sesi, gücü olacak. O nedenle çok oyla seçilmemiz çok büyük önem arz ediyor. Çünkü başka umut kalmamış. Orada çocuk ve kadınlar şehit oluyorsa yeni dünya düzeninin sancılarıdır bunlar. Recep Tayyip Erdoğan boşuna dünya beşten büyüktür demiyor. Yeni bir dünya düzeni mutlak surette kurulmalıdır. O nedenle Türkiye’nin güçlü olması lazım, cumhurbaşkanımızın elinin güçlü olması lazım. O nedenle bu seçimler sadece bir yerel seçim değildir. Onun için Çaykaramızdan, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında en fazla, en kararlı şekilde duran Çaykaramızdan bir kez daha bu gücü ortaya koymasını istiyoruz. Güçlenen, bağımsız, kendi kararını kendi veren bir Türkiye istemiyorlar. Çünkü Türkiye güçlü olduğu zaman bütün mazlumların yüzü gülecek ve Türkiye sayesinde ayağa kalkacaklar. Onun için Çaykaramıza güveniyoruz.” diye konuştu.

IMG_8551-1
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ise, “Tıpkı 28 Mayıs Seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de rekor oyla Trabzon’umuzu Türkiye’nin gündemine oturtacağız. Sizlerin ve bütün hemşehrilerimizin desteğiyle bundan en ufak bir şüphem yok.” dedi.

IMG_8553-2IMG_8547IMG_8544-1IMG_8542-1IMG_8548-1IMG_8553-2IMG_8558-1IMG_8559IMG_8554-1IMG_8555-1IMG_8556IMG_8557IMG_8562IMG_8561IMG_8565IMG_8567

Editör: Haber Merkezi