Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç seçim çalışmalarına bugün ara vermeden Sürmene’den devam etti . 

I M G 3469

Başkan Genç’e Sürmene Belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin,Cumhur İttifakı MHP Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları başkanı Ayfer Cihan,Ak Parti Sürmene İlçe Kadın Kolları başkanı Nurcan Küçükali,Belediye Meclis Üyesi adayları ,partililer eşlik etti .Sürmene’de esnaf ziyaretleri ile başladığı seçim çalışmalarına ,Sürmene halk pazarı ile devam etti . 
I M G 3486

Başkan Genç ve beraberindekiler Sürmene Belediye başkanı Rahmi Üstün’ü de makamında ziyaret ederek Sürmene’de 10 yıldır yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti . 
I M G 3485
Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç ,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları başkanı Ayfer Cihan,Ak Parti Sürmene İlçe Kadın Kolları başkanı Nurcan Küçükali,Belediye Meclis Üyesi adayları Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün ile hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüz kıldılar . 
I M G 3487
Başkan Genç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ;Kıymetli çalışmalarıyla Sürmene’mizde başarılı hizmetlere imza atan Belediye Başkanımız Sn. Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği ve hoş sohbetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.

I M G 3483

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç ,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları başkanı Ayfer Cihan Sürmene’de 37 Mahalle Muhtarı ile bir araya gelerek taleplerini dinledi . 
I M G 3462

Başkan Genç ve beraberindekiler daha sonra Sürmene’de hazırlıklarını sürdüren Down Sendromlu Milli Basketbol Takımı ile buluştu. Antalya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası Trisome Oyunları’nda kendilerinden şampiyonluk bekliyoruz. Şimdiden başarılar çocuklar.

I M G 3473

Genç daha sonra Ak davaya hizmet etmiş, milletin hayır dualarında yer almış, ahirete irtihal eden büyüklerin kabirlerini ziyaret etti.Merhum Enbiya Sürmen, Niyazi Sürmen, Mustafa Azizoğlu’nun mezarlarını ziyaret ederek dua etti . 
I M G 3442

BAŞKAN GENÇ'E MİNYATÜR SOBA 

Sürmene'de ilk yapılan fırınlı sobanın minyatürü Boğalı Ticaret sahibi Saldıray Boğalı tarafından Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç'e taktim edildi. 

I M G 3478I M G 3477I M G 3476I M G 3480I M G 3481I M G 3482I M G 3484I M G 3480I M G 3481I M G 3468I M G 3465I M G 3463I M G 3454I M G 3453I M G 3460

Editör: Ömer Altıntaş