TİSKİ için 117 milyon tl'lik krediye onay TİSKİ için 117 milyon tl'lik krediye onay

KENT İÇİ RAYLI SİSTEMİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI BÜNYESİNE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN ONAYIYLA ALDIK VE DETAYLI PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK. HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

I M G 9685

“KARADENİZ SAHİL YOLUNDAN TANJANT YOLUNA, KANUNİ BULVARI'NA KADAR BİRÇOK İŞ YAPTIK. ZİGANA TÜNELİ'NE KADAR… YANİ İLİMİZİN EN BATISINDAN EN DOĞUSUNA KADAR. BİRÇOK İŞ YAPTIK VE ONLARI DA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Kent içi raylı sistemi Ulaştırma Bakanlığı bünyesine Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla aldık ve detaylı proje çalışmalarına başladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. 
04C16612 A172 4Ad6 9B32 4948Adcd3614

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da AK Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında konuştu. 

Trabzon’un AK Parti belediyeciliği ile birçok hizmete eriştiğini ifade eden Uraloğlu, “Ulaştırma Bakanlığı'nda da birçok iş yaptık. Karadeniz sahil yolundan Tanjant yoluna, Kanuni Bulvarı'na kadar birçok iş yaptık. Zigana Tüneli'ne kadar… Yani ilimizin en batısından en doğusuna kadar. Birçok iş yaptık ve onları da yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız işler almış, kabul edilmiş.” dedi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’a yatırımlardan da bahsederek, 
“Murat Zorluoğlu başkanımızın başlattığı kent içi raylı sistemi Ulaştırma Bakanlığı bünyesine Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla aldık ve detaylı proje çalışmalarına başladık. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadesini kullandı. 
I M G 9656

TRABZON’UN DA İÇİNDE BULUNDUĞU ÇALIŞMALARI BU SENE BAŞLATIYORUZ

Hızlı trenin Ankara'dan Sivas'a ulaştırıldığını şimdi de Kırıkkale’den Çorum’a oradan da Samsun’a ulaştırılacağını belirten Uraloğlu, “İnşallah bu sene ihalesini yapacağız. Sonra da Samsun ve Sarp'ın Trabzon'un da içinde bulunduğu proje çalışmalarını bu sene başlatıyoruz. Şimdi bazıları diyorlar ki bunu hep söylediniz. Artık eyleme geçtik. Bundan sonra da bütün Karadeniz ve Trabzon bunu Allah'ın izniyle görecek.” ifadelerini kullandı. 

İLİMİZE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUM

I M G 9657

Trabzon’da aday  belirleme sürecine de değinen Bakan Uraloğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Şimdi bir aday süreci yaşadık. Aday tespit etme süreci yaşadık. Burada birçok liyakatli arkadaştan birçok aşama geçilerek parti teşkilat yoklamasından ankete kadar ve Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon'dan katılan delegasyonu 76 kişilik tam 2,5 saat dinleyerek karar verdi. Hayırlı uğurlu olsun. Burada ben şunu net olarak sizlere söylemek istiyorum. Birçok liyakatli arkadaşımız elbette vardı ama bir karar verilmesi gerekiyordu. Ve o karar verildi. Şimdi hep beraber durmamız gereken noktanın neresi olduğunu sizlere söylemek istiyorum.. Nerede durmalıyız gerekir diye düşünüyorsak Murat Zorluoğlu'nun durduğu yerde duracağız hepimiz. Allah razı olsun. Gerçekten bu duruşu sergilediği için Allah razı olsun. Bundan sonra inşallah ilimize ve ülkemize güzel hizmetler yapacağına da ben inanıyorum. Ben şimdi vaktinizi almayayım. Ama şöyle Çaykara'dan başla bakın, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Of, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra, Ortahisar, Maçka devam ediyorum, Akçaabat, Düzköy, Tonya, Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı.”


31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için hemşehrilelerinden destek isteyen Bakan Uraloğlu, şunları kaydetti:

“Bu salondan öyle bir ses vereceğiz ki bütün bu saydığım ilçeler duyacak. Sonra kim duyacak? Rize duyacak. Değerli hemşehrilerim, bakın Rize duyacak. Sonra Giresun duyacak. Buradan nasıl bir ses çıktı diye. Sonra Yusuf abi, bizim abimiz, genel başkan yardımcımız Ordu'ya gidiyor, orası duyacak. Peki neresi kaldı? Zigana Tüneli'ni yaptık ya, Gümüşhane duyacak, o Zigana Tüneli'nden. O zaman biz bu sesi duyurmaya hazır mıyız arkadaşlar? Bütün kürsü ve salonun tamamı. Biz tekrar AK Parti belediyeciliğiyle devam etmeye hazır mıyız? Biz büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçeleri Cumhur İttifakı olarak almaya hazır mıyız? Biz bu sesimizi biraz önce saydığım bütün komşu illere ve Türkiye'ye duyurmaya hazır mıyız? Allah sizlerden razı olsun. Gazanız mübarek olsun. Gençler sizleri Allah'a emanet ediyorum. Sandıkları patlatacağız inşallah. Sağ olun, var olun.”

Editör: Melek Çakır