Trabzon’da muhtarlarla bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Büyükşehir ve İlçelerde AK Parti adaylarına destek istedi. Bakan Uraloğlu, “Biz, bir Trabzonlu olmaktan sizin yol arkadaşınız olmaktan, sizin kardeşiniz olmaktan her zaman gurur duydum” dedi.
I M G 1400
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da Tüm Muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıya Bakan Uraloğlu’nun yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları başkanı Ayfer Cihan,İlçe Belediye Başkanları ile AK Parti ve MHP İlçe Belediye Başkan Adayları, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. 
Toplantının yapıldığı Alyans, tamamen doldu… 

I M G 1410

SİZLER HİZMET PAYDAŞLARIMIZSINIZ

Toplantıda ilk olarak AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu konuştu. 
Mumcu yaptığı konuşmada "Cumhurbaşkanımız muhtarlara çok önem veriyor. Muhtarlarlık önceden istenmeyen bir şeydi, şimdi adeta demokrasinin yapı taşı haline geldi. Sizler milletimizle arada adeta anahtarsınız. Biz hizmet partisiyiz.Sizlerde millete hizmet için varsınız ve bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Trabzon'u nasıl kalkındırabiliriz bunun planını yapıyoruz. Sizler bizim hizmet paydaşlarımızsınız" dedi.

I M G 1424

TOZLU RAFLARDA KALMIŞ MUHTARLIK KURUMUNU…

Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ise,  Devletin bekçisi, milletin hizmetçisidir. 7 24 görevdedir. Dar gününde bu milletin hizmetkarıdır. Muhtarlık herkese nasip olmuyor. Ve nasip olduğu zaman da muhtarlık, dosta tavsiye edilmeyecek kadar zor ama düşmana bırakılmayacak kadar da değerli ve kutsaldır. 

Biz muhtarlık kurumunu kutsal görevimizle devam ediyoruz. Muhtarlık hizmetinde kul hakkı vardır. Yapmış olduğumuz hizmet karşılığında evlerimiz bize ödenek veriyor. Eğer görevimizi yerine getirmezsek, devletimize bekçilik, milletimize hizmetkarlık yapmazsak, aldığımız ücret bize helal olmaz. Biz hizmeti yaparken devlet ile siyaseti birbirine karıştırmadan görev yapacağız. 

I M G 1415

Devlet bakidir. Siyaset ve siyasetçi fanidir. Cumhurbaşkanımız son 13 – 14 yıldır unutulmuş olan, tozlu raflara kalkmış olan muhtarlık kurumunu ve muhtarları, tozlu raflardan indirerek değerini kazandırarak, yeni güncellemelerle bu günlere gelmemize sebep olmuştur. 

VERDİĞİ SÖZLERİ TUTAN AHMET METİN GENÇ BAŞKANIMIZ VAR

31 Aralıkta milletin terazisine çıkacağız. Bugünleri unutmayacağız. Ahde vefalı olmamız gerekiyor. Ortahisar’da geçmişten bugüne kadar AK Pati belediyeciliği vardı. AK Parti Belediyeciliği ile çalışmak durumundayız. Yok sayamayız. Muhtarlarımız olarak bizlerle kol kola girerek verdiği sözleri tutan bir Ahmet Metin Genç başkanımız var. Hakkını teslim etmemiz lazım. Tarih eninde sonunda, iyi yapanı da, kötü yapanı da yazacaktır. Biz iyi anılanlardan olmak için gayret ediyoruz. Devletimizin yanında durmaya devam edeceğiz” dedi. 

I M G 1414

31 MART’TAN SONRA OTURACAĞIMIZ KOLTUK, ONLARIN KOLTUĞU OLACAK

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, “Belediye başkanlarımızın çalışma arkadaşları olan sizler, belediyemiz ile entegre ile çalışarak tüm sorunların çözüleceğini inanıyorum. 
Ahmet Metin Genç başkanımız şimdi Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Muhtar adaylarımızın bugün ki yemekte karşımız açıklıkları tek sorun şuydu: Ahmet Metin Genç gibi kapınız açık olacak mı? Ahmet Metin Genç döneminde başlanan bu çalışma bizim dönemimizde de devam edecektir. Aynı şekilde kapımız açık olacaktır. 
Tüm muhtarlarımızın 31 Mart’tan sonra oturacağımız koltuk onların koltuğu olacak” dedi. 

I M G 1418
MUHTARLARIMIZLA GÜZEL BİR MESAİ BİRLİKTELİĞİ YAPTIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ise, “Şehrimizin 716 Mahallesinde halkımızın, beşikten mezara, gece, gündüz, sabah, öğle akşam tam 24 saat muhatabı olan muhtarlarımız. 
Bizim derdimiz, doğduğumuz büyüdüğümüz bu topraklara, halkımızın iradesiyle güzel işler yapabilmektir. Kısa süreli olan bu ömrümüzün sonunda ebedi aleme geçtikten sonra güzel sözlerle anılabilmektir.

I M G 1414
Aslolan, muhtarlığı veya belediye başkanlığını bıraktıktan sonra şehrimizin her köşesinde bize selam verilebilmesi veya selamımızın alınabilmesidir. Bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle beraber nasıl bize irade tevdi edilmişse, o iradenin saygı gereği olarak hareket ettim. 
10 yıldır Trabzon’umuzda 85 mahalle ile başlayan ardından 88 mahalleye çıkan değerli muhtarlarımızla güzel bir mesai birlikteliği yaptık. 
Nasıl ki bana irade tevdi edilmişse, muhtarıma da aynı görev verildi. 

I M G 1413

DAHA ÖNCE 88, 1 NİSAN’DAN İTİBAREN 716 MUHTARIMIZLA YENİ HİZMET YOLCUĞU… 

Muhtarımızla beraber el ele, kol kola çalışmak aslında halkın iradesine saygılı olmak demektir. Bu minvalde bakarsak, bu süre zarfında ben belediye başkanı olarak muhtarlarımızla 33 kez toplantı yaptık. İstişare ettik. Ne eksik, ne fazla onları tespit ettik. Her mahallemizde izimiz oldu. 
Aynı anlayışla devam edeceğiz. 88 mahallemiz vardı, şimdi Cenab-I Allah nasip ederse Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızdayım. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren aynı anlayışla 716 muhtarımızla yeni bir hizmet yolculuğunu başlatıyoruz. 
İlçede tabi olarak ilçe belediye başkanı.. Mahallelerde tabi olarak muhtarlarımız Büyükşehir Belediye Başkanı doğrudan, mesai arkadaşıdır. Bunu yaşayacağız göreceğiz. Bunu Otahisar’da ispatladım. Neden bu anlayıştayız. Çünkü bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, muhtarları gerçek mesai arkadaşı olarak kabul ettiği için bu anlayıştayız. 
I M G 1421

ULAŞTIRMA BAKANIMIZ BİZE HER ZAMAN DESTEK OLDU! 

Siyaset iddia işidir. Hizmet iddiamız daha büyük kararlılıkla devam ediyor. Çünkü biz bu hizmetleri yaparken arkamızda tabiki halkımızın iradesi, muhtarlarımız, ancak hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.. 
Muhtarlarımıza gelen talepleri biliyorum. Çoğunlukla yol, su.. Ulaştırma Bakanımız burada. Bize her zaman destek oldu… 
Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Ben bu şehirde doğdum. 
Arkanızda güç hissetmeniz farklı bir şey. Siyasi görüşlerimiz, eğilimlerimiz farklı olabilir. Demokrasi de Burdur. Ama ben 716 muhtarlarımızın desteğini gücünü, ilçelerimizde ilçe belediyelerinde, büyükşehirde de büyükşehir belediye başkan adayı olarak görmek istiyorum.

I M G 1396

CUMHURBAŞKANIMIZIN BURADA VERDİĞİ KIYMET VAR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, özetle şu şekilde konuştu: 
“İmkanlar sınırlı, ihtiyaçlar sınırsızdır. Bu doğru yaklaşım değil. Hepimizin ihtiyacının bir sınırı var. Şahsi olarak da, ilimizin, ilçemizin ailemizin de sınırı var. Bu makuliyet sınırıdır. 
Biz gerçekten sonuç odaklıyız. 

I M G 1416
Bu coğrafya bunu emrediyor. Ama gerçekten planlama çerçevesinde yapmış olacağız.  
O kadar detay konular geliyor ki, bir çok işi halletmişiz, detaylara geçmişiz. 
Trabzon’un bir duruşu var. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhurbaşkanımızın buraya verdiği bir kıymet var. 
I M G 1397

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE ARKASINDA DURMUŞTUR

Ahmet Metin Genç kardeşimizi tanıtırken, “Oy Trabzon” diye başlayan gerçekten özlem ve sevda ile şekillenen kelimeler, cümleleri karşılıksız mı, elbette değil. 

Trabzon’un da Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye verdiği destek var. İyi günde, kötü günde arkasında durmuştur. 
Biz, bir Trabzonlu olmaktan sizin yol arkadaşınız olmaktan, sizin kardeşiniz olmaktan her zaman gurur duydum. 
 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlığı kıymetli bir görev. O kadar da sorumluluğu ağır olan bir görev. Biz bu sorumluluğu taşımaya gayret ediyoruz. 
Cumhurbaşkanımız da Trabzonlu kardeşlerimize her zaman güvenmiş ve sorumluluk vermiştir.
Önümüzde seçim süreci var. 

I M G 1415

BU SEÇİM BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR

14 Mayıs’ta bir seçim yaşadık, sonra 28 Mayıs’ta seçim yaşadık. Trabzon’un burada duruşu var. Ben verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu seçim bizim için kıymetlidir. Biz kimseyi yerel yönetimlerdeki tercihlerinden dolayı cezalandırmadık. 

MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma

I M G 1422

Burada muhtarından, ilçe belediye başkanına, belde belediye başkanına, il ve büyükşehir belediye başkanına kadar biz bir ekip ruhu, takım ruhuyla iş birliği ile çalışabildiğimiz takdirde şehirlerimiz için daha verimli hizmetler yaparız. 
Bize daha fazla güç vererek bizim sorumluluğumuzu arttırırsınız. 
Bizlerde o azimle sizlerin taleplerini karşılar, onları bir bir yerine getiririz. 

I M G 1419

İLÇELERİMİZİN TAMAMINA TALİBİZ

Biz Cumhur İttifakı olarak ilçelerimiz tamamına takibiz. Bazıları algı yönetebilir. Memleketimiz için güzel hizmetler yapmış hiçbir hemşerimizi hakir görmeyiz. Ama biz diyoruz ki bunun daha iyisine takibiz. Fırsat buldukça bütün ilçelerimizi gezeceğim. 
Ortahisar’da Ergin Aydın kardeşimize çok net destek istiyorum.

I M G 1412

Pazar günü inşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan saat 13:30’da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet parkı Meydan Parkında sizlere seslenecek. Bizlerde orada olacağız. Bu vesileyle sizleri davet ediyorum.

Editör: Haber Merkezi