Bakan Uraloğlu’nun Trabzon ziyareti kapsamında Arsin ilçesinde mitingde vatandaşlarla seslendi.

I M G 0952

Arsin'deki büyük mitinge Bakan Abdulkadir Uraloğlu’na AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,AK Parti eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ,Ak Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve diğer partililer katıldı.

I M G 1024

Arsin ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Arsin kararını vermiş. Cumhur ittifakının damgasını pazar günü vuracağız inşallah. Bizler Arsin’e hizmet için yola çıktık. Bizler hizmet gönüllüleriyiz. Arsin’de hizmet İbrahim Küçük ile devam edecek. Birlikte Arsin’i hak ettiğinden öteye taşıyacağız. Arsin kararını vermiş, bu iş burada bitmiş.” şeklinde konuştu.

I M G 0978

AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük, konuşmasında “Arsin halkının ilgisiyse Arsin belediye başkan adayı olarak karşınızdayız. AK Parti’nin gençlerin partisi olduğunu ispatlamış olduk. Büyük Arsin mitinginde bizi yalnız bırakmadınız. Mutluluk ve onur duyuyorum. Başkanlık yapmaya değil, evlatlık kardeşlik abilik yapmak için bu göreve talip oldum. Güzel Arsin’imizi beraber yöneteceğiz, birlikte güzel bir Arsin için çalışacağız. 36 mahallemizde girmedik ev, sıkmadık el bırakmadık. 20 yıldır Arsin’de AK Parti belediyeciliği varsa bugün de aynı yerde. Arsin halkı için buraya değer katacak 23 projemiz var. Bunlarla kalmayacağız.


Biz hizmet dedikçe millet dedikodu üretti. Hepsine kulağımızı kapattık. Yolumuza bakıyor, hiç birine cevap vermiyoruz. Onlar ahlaksızlıklarına devam etsin. Alnımız ak, başımız dik. Sözümüzü veriyoruz. Desteğiniz ile seçimi kazandığımızda istediğimizi alacağız. İlham Arsin’den, güç AK Partiden.” ifadelerini kullandı.

I M G 1057

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, “Bu güzel topraklara en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Güçlü bir kadroyuz. Hizmetin adresi AK Parti’dir. Gücümüz var kararlıyız. Recep Tayyip Erdoğan arkamızda. İki tane genç başkanımız var. El ele vereceğiz. Su sorunumuz var, asfalt sorunlarımız var. Arsin için her şeyi yapacağız. Ne yapsak yakışır. Yeni dönemde güzel hizmetler yapmak dileği ile.” şeklinde konuştu.

I M G 1014
AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuşmasında “Önümüzde önemli bir seçim var. Şehrimizi 5 yıl yöneten başkanlarımızı seçeceğiz. Belediyecilik bilgi beceri tecrübe ister, o da ak parti de var. Vatandaşın gönlüne girdiğinde vatandaş takdir ediyor. Belediyecilik hayatı kolaylaştırmaktır. Seçimin sonucu net. Önümüzde 5 yıl seçim yok. Tam bir kadro olacağız. Nerede ihtiyaç varsa canla başla çalışacağız. Bu verdiğiniz destekle daha hızlı ve güçlü hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

I M G 1020
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise Arsin ziyaretinde “Buradaki kareyi görüyorsunuz. Bu kare Arsin’e, Trabzon’a hizmet edecek. Çok daha iyi hizmetler vereceğiz. Samsun’dan Sarpa kadar yolları bitirdik. Arsin’e lazım olan şeyleri biliyorum. İhmal ihalelerini yaparak yolumuza devam edeceğiz. Santa’ya kadar olan yolu da bitireceğiz. Arsin belediyemizle, Ulaştırma Bakanlığımızla ve Karayolları ile paslaşarak yol mevzularını sizin gündeminizden çıkaracağız. İsteklerini dinliyoruz. Elimizden gelenleri yapıyoruz. İnşallah sandıkları patlatacağız. Durmak yok, yola devam.” şeklinde konuştu.

Başkan Genç Borç konusuna açıklık getirdi “Algıya müsade etmeyeceğim” Başkan Genç Borç konusuna açıklık getirdi “Algıya müsade etmeyeceğim”

I M G 0966I M G 0983I M G 0987I M G 0947I M G 0990I M G 0956I M G 0998I M G 0945Beae024B A29A 40Cb Ab8B 5F0A625B4F95I M G 0993

Editör: Ömer Altıntaş