SÜRMENE İÇİN YENİ KALICI ESER VE HİZMETLER ÜRETECEĞİZ…

MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın @RTErdogan’ın takdiri ve AK Parti’miz tarafından 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi, Sürmene Belediye Başkan Adaylığına layık görüldüm.
Bugünden itibaren teşkilatımızla ve desteğini şahsımdan hiç eksik etmeyen siz değerli hemşehrilerimizle var gücümüzle Sürmene için hizmet etme onuru için yarışacağız.
Sürmene Belediye Başkan Adaylığına şahsımı layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, AK Parti Genel Merkezimize, Milletvekillerimize, İl Başkanımız ve teşkilatına, İlçemiz yönetim kuruluna ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.
AK Partimizin kurululuşundan bu yana davamıza gönül vermiş kurucu ilçe başkanımız Sn Ekrem Ragıp Seymenoğlu’na, sonraki ilçe başkanlarımız Sn Mustafa Sekban’a, Sn Aydın Bayraktar’a ve geçmişte teşkilatımızda görev almış tüm ana kademe, kadın ve gençlik kollarımıza da şükranlarımı sunuyor, ebed-i aleme irtihal eden teşkilat mensuplarımıza rahmet diliyorum.
Kuruluşundan bu yana 148 yıllık tarihi ile kadim bir ilçe olan Sürmene Belediyemizde, ilçemize ve milletimize hizmet etmiş ahirete irtihal eden Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. AK Partimizin kuruluşundan bu yana görev almış, milletimize hizmet etmiş  Belediye Başkanlarımızdan Sn Cemalettin Aksoy’a, merhum Sn Mustafa Azizoğlu’na, Sn Fikri Usta’ya ve 2014’den bu yana birlikte gönül gönüle çalıştığımız, ilçemize eserler kazandırmış kıymetli Belediye Başkanımız Sn Rahmi Üstün’e de şükranlarımı sunuyorum. 

Hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için; Sürmenemiz için el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşehrilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz!

Trabzon için, Sürmene için durmak yok, yola devam….
#Hazırız
#Kararlıyız
#GerçekBelediyecilik

Editör: Haber Merkezi