SİYASET

ORTAHİSAR'DA  İSRAFI BİTİRECEĞİZ

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, "İsrafa son verip, belediyenin her kuruşunu halkımız için, Ortahisar için harcayacağız" dedi.

ERDOĞDU'YA 'KAYA' SÖZÜ


31 Mart yerel seçimlerine bir aydan kısa bir süre kala çalışmalarını ara vermeden sürdüren Ahmet Kaya,  1 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Kaya, mahallelinin sorunlarını ve taleplerini dinledi, çözüm önerilerini ve projelerini anlattı. 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi'nin meydana en yakın, denize nazır ve Trabzon'un en güzel yerlerinden biri olduğunu fakat en kötü yerlerinden birine dönüştüğünü dile getiren Ahmet Kaya, "Şunun sözünü veriyoruz; göreve geldiğimizde bu mahallemizde ada bazlı kentsel dönüşüm çalışması başlatacağız ve 1 Nolu Erdoğdu Mahallemize hak ettiği değeri kazandıracağız" diye konuştu. 

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET
"İsrafa son verip, belediyenin bütün kaynaklarını, her kuruşunu halkımız için, Ortahisar için harcayacağız" diyen Ahmet Kaya, "Hangi görüşten, hangi partiden olduğuna bakmaksızın her insanımıza, her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz. Seçildikten sonra makamında keyip yapanlardan olmayacağız.  Ortahisar'da yaşayan her bir vatandaşımızın yüzü gülsün diye gecemizi gündüzümüze katacağız" ifadelerini kullandı.