SİYASET

HİZMETTE SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMAYACAĞIZ

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarını Uzunsokak’ta sürdürdü.

Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydın, siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirtti. Aydın, Ortahisar Belediyesi’nde bundan önceki süreçte yaşanan başarılı AK Parti belediyeciliğinin 31 Mart seçiminin ardından daha da yükselen hizmet çıtası ile devam edeceğini belirtti.

GERÇEKLEŞTİRİLEN
İŞLER ORTADA

Aydın vatandaşlarla sohbetinde, “Trabzon’da proje mühendisliği yapmış bir kardeşiniz olarak, Ortahisar ilçemizin kırsal ve merkez mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz hizmetler ortada. 31 Mart seçiminin ardından göreve geldiğimizde kesinlikle hizmette siyasi parti ayrımı yapmayacağım. Bütün hemşehrilerim bilsin ki hizmeti öncelik sayacak anlayış için destek bekliyorum ve göreve geldiğimizde de çalışmalarımız bu şekilde olacak.” ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE
YÖNETECEĞİZ

Daha yaşanabilir bir kent için görev yapacağını belirten Aydın, “Şunu belirtmek isterim ki bizim tek bir sevdamız var, o da Ortahisar. Ortahisar’a hizmet etmek için Cumhur İttifakı Adayı olarak tüm hemşehrilerimizin oyuna talibim. Ortahisar Belediyesi’nde gerçekleştirilen başarılı projeler herkesin malumu. Ortahisar ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için adayım. 31 Mart’tan sonra ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Bunun garantisini şimdiden veriyorum.” dedi.