Çalışmalar çerçevesinde, Aşağı Ovalı Mahallesi,Yukarı Ovalı Mahallesi ,Fındıcak Mahallesi,Birlik Mahallesi ve Kestel Mahallesinde sıcak asfalt çalışması ve duvar çalışması başlatıldı.

  IMG_9797
Sürmene Belediyesi’nin başlattığı asfalt ve yol seferberliği kapsamında ilçede belirlenen alanlarda asfalt serim çalışmaları ile duvar yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sürmene Belediyesi, üstyapı çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Sürmene’de yaşayan ilçe sakinlerinin konforlu ve rahat ulaşımı için mücadele eden ekipler, belirlenen noktalarda asfalt çalışmalarına hız kazandırdı. Yoğun bir çalışma temposuyla birlikte belirlenen 5 mahallede saha çalışmalarına devam eden Sürmene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, asfalt serimine devam ediyor. İlçede bozulmuş yollarda, çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçe sakinlerinin ulaşım noktasında yaşadıkları sorunları çözmek için gayretle çalışıyor.

IMG_9800

YAŞANABİLİR BİR SÜRMENE İÇİN

Çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün , “Sürmene’imizin  her karışına hizmet götürmenin gayretindeyiz. Sıcak asfalt seferberliğine  Aşağı Ovalı Mahallesi,Yukarı Ovalı Mahallesi ,Fındıcak Mahallesi,Birlik Mahallesi ve Kastel Mahallesi’nde devam ediyoruz. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha konforlu yolları vatandaşlarımızla buluşturmak için Belediye ekiplerimiz tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt problemi olmayan bir Sürmene için çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına mahalle ayrımı yapmadan, ana arter ve kenar sokaklarında da devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede hedeflediğimiz tüm noktalardaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tüm mesaimizi, tüm imkanlarımızı daha yaşanılabilir konforlu bir Sürmene için kullanıyoruz” diye konuştu.

Deprem Konutlarıyla Yolları Eş Zamanlı Bitirilecek Deprem Konutlarıyla Yolları Eş Zamanlı Bitirilecek

IMG_9801IMG_9799IMG_9798

Editör: Haber Merkezi