Başkan Genç’ten Memurlara Müjde Başkan Genç’ten Memurlara Müjde

Tüm ziyaretlerinde Ortahisar Belediyesi’ni ortak akılla yöneteceğini belirten Aydın, Aydınlıkevler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sırasında CHP Aydınlıkevler Mahalle Temsilciliği’ni ziyaret etti. 
 

HİZMET SEFERBERLİĞİ
ARTARAK DEVAM EDECEK

Hizmet seferberliğinin artarak devam edeceğini belirten Aydın, “Görev başına geldiğimizde, Ortahisar Belediyemizde bizden önce gerçekleştirilen başarılı çalışma çıtasını daha da yükseltmek için hizmet edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizde Ahmet Metin Genç Başkanımızla el ele verip, şehirde hizmet seferberliği gerçekleştireceğiz. Trabzon’u ortak akılla yöneteceğiz.” diye konuştu.

YATIRIMLARIMIZ
TAKDİR GÖRÜYOR

Aydın, “AK Parti’nin belediyelerdeki hizmet anlayışına tüm Türkiye şahit. Bu başarılı hizmet anlayışı Trabzon’da da fazlasıyla hissedilmiştir. Yapılan yatırımlarımız ortada ve takdir görüyor. Bizim amacımız 31 Mart’tan sonraki süreçte, geçmişteki başarılı hizmet çıtasını bir adım daha ileriye taşımaktır. Bunun gayreti içerisinde olacağımıza söz veriyorum. Vatandaşlarımızı her kesimi ile kucaklayıp istişare kültürü ile Ortahisarımızı yöneteceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi