Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlandı Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlandı

Kavanoz, “Bütün önceliğimiz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ortahsar’ımızda da bugüne kadar yapılan hizmet ve icraatların kesintiye uğramaması için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

KARARLI OLACAĞIZ

Kavanoz, “Bizim en önemli özelliğimiz taşıdığımız üst kimliğimiz yani Trabzonluluğumuzdur. Siyasi olarak 22 yıldır halkın teveccühünü kazandığımız her seçim sürecinde ve devamında nu özelliğimizi nasıl ön planda tuttuysak bugün ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde de aynı tavır ve davranış içinde olacağımız hususunda da hiçbir arkadaşımızın şüphesi olmasın. Son yapılan yerel seçin sonuçlarına demokrasimizin gereği olarak saygı duyarken, diğer taraftan da seçim sürecinde verilen sözlerin, yapılacak olan hizmetlerin, Ortahisar’ımızın talep, beklenti ve isteklerinin müspet olanına destek, menfi olanına da ısrar ve kararlılıkla karşı durmaktan imtina etmeyeceğiz” diye konuştu

SEÇİM BİTTİ ÇALIŞMA ZAMANI

Kavanoz, “Bizim için yarış 31 Mart itibari ile bitmiş olup, artık önümüzdeki 5 yıl Ortahisar’ımıza yapılacak yatırım, hizmet ve icraat mesaisi başlamıştır. Bu mesaideki önceliğimiz var güzümüzle çalışmaktır” ifadelerine yer verdi.

Editör: Ömer Altıntaş