Trabzon’da silahlı saldırı! Çok sayıda polis ekibi sevk edildi Trabzon’da silahlı saldırı! Çok sayıda polis ekibi sevk edildi

Trabzon Polisevi’nde düzenlenen iftar programına Vali Aziz Yıldırım ve eşi bayan Yıldırım’ın  yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, 17. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Cemil Uzuner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Trabzon Deniz Komutanı Dz.Albay İbrahim Hakkı Er, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Trabzon Polis Okulu Müdürü Doç. Dr. Taner Bora, İl Müftüsü Selami Aydın, aileleri ve emniyet mensupları katıldı.

I M G 0401

Vali Yıldırım, programda yaptığı konuşmasında polislik mesleğinin zor ama bir o kadar da kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, “Fedakarca mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam iftar vesilesiyle sofralarını bizlere açan emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyorum. İftarlar sadece bir akşam yemeğinde bir araya gelmek değildir. İftarlar paylaşmaktır, berekettir, kıymet vermek kıymet bilmektir. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Burada ekmeğimizi paylaşıyor, gönüllerimizi birbirimize açıyoruz. Onun için iftarların inancımızda ve kültürümüzde yeri ayrıdır. Bu vesileyle emniyet mensuplarımızla bir araya gelmemizde, bu akşamın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

I M G 0400I M G 0397

I M G 0397I M G 0402

Editör: Melek Çakır