Yomra Belediyesi, kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyor. Yomra’da bir gelenek haline gelen ‘Kitap Günleri’nin ikincisi 3-10 Ocak tarihleri arasında kapılarını kitapseverler için açacak. Onlarca yayınevi, on binlerce kitap ve geniş kitleler tarafından tanınan ve takip edilen seçkin yazarlarla birlikte, yerel yazarların da Yomralı kitapseverlerle buluşacağı ‘Yomra Belediyesi 2. Kitap Günleri’  önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yomra Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. 2. Kitap Günleri 3-10 Ocak tarihleri arasında saat 10.00 ile 23.00 arasında ziyaret edilebilecek. 
099eb36c-8fd8-4863-8424-bd6091d2e540

Akçaabat Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı Akçaabat Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı

İLBER ORTAYLI YOMRA’YA GELİYOR
Onlarca yayınevi, on binlerce kitap ve seçkin yazarların konuk olacağı Yomra Belediyesi 2. Kitap Günleri’ne İlber Ortaylı, Sunay Akın, Alişan Kapaklıkaya, Esra Ezmeci ve Işıl Işık gibi ünlü isimler de katılacak. İlber Ortaylı 9 Ocak saat 13.00’da söyleşi gerçekleştirecek. Sunay Akın’ın imza ve söyleşisi ise 8 Ocak Pazartesi günü saat 18.00’da. 

TÜM KİTAPSEVERLERİ BEKLİYORUZ
Yomra’yı her fırsatta kültür ve sanatla buluşturduklarını söyleyen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Geçtiğimiz yıl 1’incisini gerçekleştirmiştik. Bu yıl ise 2.’ncisini yapacağız. Değerli büyüğümüz İlber Ortaylı, Sunay Akın, Alişan Kapaklıkaya’nın yanı sıra , Esra Ezmeci ve Işıl Işık başta olmak üzere çok sayıda kıymetli yazarımızı ağırlayacağımız kitap günleri Yomramızın kültür hayatına da önemli bir katkı sunacak. Kitaplarla ve sevdiğimiz yazarlarla buluşma imkanı sağlayacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi