TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Kaya'yı ziyaret etti.

I M G 3902
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, görev süresince Başkan Kaya'ya başarı dileklerini ileterek, "Proje ofisimizle yapacağınız tüm çalışmalara destek vermekten mutluluk duyacağız. Şehrimizin tüm sektörlerde; sanayide, tarımda, turizmde her yönden ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trabzon’da O Müdür Görevden Alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Trabzon’da O Müdür Görevden Alındı


Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da ziyaret için TTSO heyetine teşekkür ederek, "Şehrin her alandaki birikimlerinin ortak akılla değerlendirilmesine önem veriyoruz. TTSO da bu noktada en önemli paydaşlarımızdan biri olacaktır. En kısa zamanda iş dünyası ile şehrin gelecek perspektifinin çizilmesi konusunda bir toplantı yapmayı planlıyorum. Tüm önerileri bir havuzda toplayıp şehrin bir projeksiyonunu çizmeyi planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi