Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var

Bir inşaat firmasına ait işletmede başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri görenler durumu 112 Acil İhbar Hattına bildirdi.   

Yangına müdahale için bölgeye derhal çok sayıda itfaiye ve acil sağlık ekibi yönlendirildi. Alevlerin hızla yükseldiği iş yerinden yükselen dumanlar, bölgeyi yoğun bir sis tabakasıyla kaplayarak görüş mesafesini ciddi şekilde düşürdü ve büyük bir duman bulutunun oluşmasına neden oldu.

Yangının başlama nedeni henüz bilinmezken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekiplerinin olay yerine ivedilikle sevk edildiği ve alevlere karşı mücadele etmeye başladıkları bildirildi. 


Ekiplerin yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ettiği kaydedilirken, aynı zamanda yangının çevredeki diğer yapı ve iş yerlerine sıçramaması için gerekli tedbirleri aldıkları belirtildi.

Polis ekipleri de yangın nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alarak, hem yangının sebeplerini araştırmak hem de olası bir tehlike anında müdahale edebilmek için hazır bekledi. 

Yangının çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak

Editör: Melek Çakır