Ligdeki mücadelesini sürdüren Karadeniz ekibi, Kayserispor ile kritik bir karşılaşma için kısa süren bir uçuşun ardından Kayseri'ye varış yaptı.


Yaklaşık bir saat süren hava yolculuğu sonrası Trabzonspor kafilesi, Kayseri Havalimanı'nda kendilerini bekleyen ulaşım sponsoru Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Otobüsüne yönelen bordo mavili taraftarlardan Trabzonsporlu futbolcu ve teknik heyete sevgi seli . 

Trabzonspor'un Kayseri'ye inişi, bordo-mavili taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Taraftarların sevgi gösterileri arasında Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya sunulan çiçekler, takıma olan bağlılıklarını ve desteğini gösteren güzel bir jest oldu.

Avcı”Trabzonspor Vazgeçmez, İnadıyla Oynar” Avcı”Trabzonspor Vazgeçmez, İnadıyla Oynar”

İki takım arasındaki mücadele yarın saat 19.00'da başlayacak. Bordo mavili takımda sakatlığı bulunan kamp kadrosunda yer almadı. Trabzonspor'un kamp kadrosunda ise Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Joaquin Fernandez, Thomas Meunier, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Berat Özdemir, Batista Mendy, Kerem Şen, Umut Güneş, Enis Bardhi, Göktan Gürpüz, Taxiarchis Fountas, Nicolas Pepe, Edin Visca, Paul Onuachu, Mislav Orsic, Enis Destan ve Umut Bozok bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi