Süper Lig’in 25.haftasında şampiyonluk yolunda kritik maça çıkan Trabzonspor, Konyaspor’u 2-1’lik skorla devirdi.

Karşılaşmaya çok hızlı ve istekli başlayan bordo mavililere taraftarın desteği büyük beğeni topladı.

VİSCA’NIN GOLÜYLE FENALŞTI

Karşılaşmanın 13.dakikasında sahneye Visca çıkarak skoru 1-0’a getirdi. Golün hemen ardından tribünlerde acı bir olay yaşandı. Gol sevincinin ardından Kuzey Kale arkasında bulunan tribünde maçı izleyen taraftar Eyüp Yusuf (50) fenalaştı.

MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜ İLE ACI HABER GELDİ

Sağlık ekiplerinin tribüne gelerek ilk müdaheleyi yaptığı Eyüp Yusuf, ambulansla Medical Park Yıldızlı Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Yusuf, tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak maçın bitiş düdüğü ile hayata veda etti.

2 SENE ÖNCE ANJİO OLDU

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kuran Kursu Mahallesi’nde sevilen esnaflarından olan 3 çocuk babası Yusuf'un 2 sene önce anjio olduğu öğrenildi.

EYÜP YUSUF’UN VASİYET GİBİ PAYLAŞIMI

Eyüp Yusuf’un sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda, bordo maviyle renklendirilmiş boğaz köprüsüne asılmış Trabzonspor bayrağı ile yer alan resmi yayınlayarak, ‘’Bu bayrak boğaza asılacak’’ ifadelerine yer verdi. Bir çok taraftar bu paylaşımın altına Eyüp Yusuf’un vasiyetini yerine getirin yorumlarında bulundu.
ARAKLI'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eyüp Yusuf, Trabzon’un Araklı ilçesi Erenler Mahallesi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sırt Cami Mezarlığı’nda aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

FUTBOLCULAR CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Cenaze törenine AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TTF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor'un futbolcularından Uğurcan Çakır, Yusuf Erdoğan ve Dorukhan Toköz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

BİR TARAFTAR DAHA FENALAŞTI

Öte yandan karşılaşmanın ikinci yarısındaki ikinci golün ardından bir taraftar daha triünde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan taraftarın durumu iyi olduğu bildirildi.