Avrupa kupalarına katılma yolunda Galatasaray ile kritik maça çıkacak olan Trabzonspor, tüm planlarını Avrupa vizesi almak için yapıyor. Evinde ağırlayacağı sarı-kırmızılı takımı mağlup etmek isteyen Karadeniz ekibi, taraftarını sezonun son final maçında mutlu etmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda yarın ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor, tüm planlarını Avrupa vizesi almak için yapıyor. Saat 19.00'da başlayacak olan ve Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Bordo-mavili takımda kart cezalıları Zeki Yavru ve Kadir Keleş karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Bosingwa ve Özer Hurmacı'nın is 11'deki yerlerini alması bekleniyor.

TRABZONSPOR İÇİN FİNAL MAÇI

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, sahalarında Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaya final maçı olarak baktıklarını belirterek, "Galatasaray ile Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidebilme adına birbirleriyle çekişiyorlar. Bizde Avrupa kupalarına katılma adına önümüzdeki maçları kazanmak zorundayız. Sivasspor ve Kasımpaşaspor en yakın takipçilerimiz. Onların da bizim de galip gelmemiz gereken maç. Final maçı olarak görüyoruz. Maça tamamen galibiyet gözüyle bakıyoruz. Hedefimiz Avrupa, futbolcularımız da bunun bilincinde. Maçı kazanıp taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Bu sezon bir teselli, bir sevinç kaynağı olması için Galatasaray maçını almak istiyoruz" dedi.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Bourceanu, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan, Olcan Adın, Adrian ve Henrique şeklinde çıkması bekleniyor.