Bu akşam sahasında BB Erzurumspor'u konuk edecek olan bordo-mavililer, yeni hocasıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Karadeniz temsilcisi, zorlu maça hazır. İşte muhtemel 11'ler...


Sezona kötü başlayan Trabzonspor'da erken bir teknik adam değişikliğine gidilmiş ve Eddie Newton'ın yerine Abdullah Avcı göreve getirilmişti. Bordo-mavililer şimdi yeni hocası, yeni oyun sistemi, yeni kimliğiyle sahada olacak.

SALİH VE YUSUF YOK
Trabzonspor'un BB Erzurumspor'u konuk edeceği mücadelede 2 eksiği var. Uzun süreli sakatlıkları devam eden Anders Trondsen ve M.Taha Tepe haricinde Salih Kavrazlı ile Yusuf Sarı da bugün yok. Özellikle Yusuf son maçta kulübeden geldikten sonra oyunu hareketlendirmişti.
Abdullah Avcı ile ilk sınav! İşte Trabzonspor-Erzurumspor maçı muhtemel 11'leri...
AHMET VE HÜSEYİN BELİRSİZ
Sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet Çörekçi ve Hüseyin Türkmen'in durumları ise belirsiz. Abdullah Avcı sağlık heyetinden alacağı son bilgilere göre iki oyuncu hakkında son kararını verecek.
57 GÜNLÜK HASRET
Trabzonspor ligdeki ilk ve tek galibiyetini 57 gün önce Yeni Malatyaspor'u yenerek alabilmişti. Fırtına, Dadaşları yenerek 2 aya yaklaşan 3 puan özlemini dindirmek istiyor.
Abdullah Avcı ile ilk sınav! İşte Trabzonspor-Erzurumspor maçı muhtemel 11'leri...
YENİ SİSTEM 4-1-4-1
Fırtına bu sezon eski teknik direktör Eddie Newton yönetiminde 4-3-3 ve 3-5-2 sistemlerinde sahaya dizilmişti. Abdullah Avcı, 4-1-4-1 sistemiyle takımını sahaya yayacak. Orta sahayı kalabalık tutarak savunmadaki problemleri çözmeyi hedefliyor.
Abdullah Avcı ile ilk sınav! İşte Trabzonspor-Erzurumspor maçı muhtemel 11'leri...
ERZURUM NEGATİF
Bordo-mavililerin bugün karşılaşacağı Büyükşehir Bld. Erzurumspor'un corona virüsü testleri negatif çıktı. Dadaşlar yaptığı duyuruda hiçbir oyuncuda koronavirüse rastlanmadığını açıkladı.