Trabzonspor Ziya Bey Tesislerinde Divan Kurulu Başkanı Av. Ali Sürmen tarafından üyelikte 25 yılını dolduran 91 kişiye belgeleri Trabzonspor Kulübü Kurucu Başkanı Nizamettin Algan.Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi  Av.Kemal Ertürk taktim etti. Mazbata alanların içerisinde Gazeteci Yazar Ömer Altıntaş,Milli Takımlar ve Trabzonspor Menejeri CanÇobanoğlu,Trabzonspor Satın Alma Müdürü Hüseyin Emin ve daha birçok isim vardı. Belgelerini alan 91 yeni Divan Kurulu üyesi ve yöneticiler Ziya Bey Tesisleri önünde Hatıra Fotoğrafı çektirdiler.

 

Trabzonspor Divan Başkanı Av.Ali Sürmen Konuşmasında ;

Divan Kurulumuzda Başka Futbol Takımların üye sayısından fazla üyemiz var.Trabzonspor'un üye sayısının %35'i divan kurulu üyesi. Trabzonspor'un 2674 üyesi Divan Kuruluna seçilmiştir. Bugün 91 Kişi Divan Kuruluna seçilmiştir. Trabzonspor kulübünün bulunduğu şartlar mutluluk vericidir . İnşallah bunun meyvelerini yıl sonu alırız .

Kurucu Başkanımız Nizamettin Algan ;Yıllar çok çabuk geçiyor ben Trabzonspor'un kuruluşundan da yaşlıyım . Divan Kuruluna seçilen 91 kişi ile gurur duyuyorum. Her ne kadar ayağımızı geri çekmeye çalışsalar da hak yerini bulacaktır .

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Sizler teşekkür ediyorum .25 Yıl bıkmadan usanmadan takımınızı desteklediniz . Sizleri tebrik ediyorum . Bu kulübün gewrçek sahipleri sizlersiniz .